Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture for Men "Award Medal"

Publicerad 2010-07-14 00:05:34 i Naglar i guld, koppar, brons,


Det här lacket bar jag tidigt på semestern när jag var på födelsedagskalas. Nu har jag också guldnaglar och förbereder ett litet födelsedagskalas. Eftersom jag inte hunnit fota min nuvarande manikyr och kanske inte hinner imorgon heller så får ni helt enkelt hålla tll godo med detta. :D

Award Medal är ett ganska nytt lack från BB Couture. Det är ett lack som dessutom är svårt att visa på ett korrekt sätt då färgen skiftar mycket beroende på ljuset. Det är alla fall en lite gröntonad guldfärg med skimmer men det glider från beigegrått till gnister beroende på hur ljuset är.

Det är ganska skirt, här ser ni tre lager och det hade inte skadat med fyra. Det är även segtorkat i och med alla lagren så självklart mosade jag pekfingret, som ni ser. Det finns viss tendens till penseldrag men inte så farligt.


Okej, det är inte mitt favoritlack, jag erkänner gärna det. Det är fint i vissa ljus men i andra ser det skirt och blaskigt ut. Det var mycket mindre spännande att bära än vad jag hade trott. Jag har fotat i så olika förhållanden jag kunnat, morgonsol, skugga, eftermiddagssol... Bilderna återger väl vad jag tyckte mig se när jag tittade på lacket.


Även om lacket inte blir ett favoritlack hos mig är det ändå helt unikt i min samling. Inget av mina andra guldlack har samma färg som detta. Jag är alltså glad att jag skaffade mig detta lilla lack!

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-07-14 09:33:49

himla läcker färg faktiskt.

De turkosa stenarna mot denna guldnyans är en grym kombo:)

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-07-14 10:31:39

Jättefint! Man kan aldrig ha för många guldlack, de är ju inte så lättmatchade som man kan tro...

Postat av: Åsa-Li
Publicerad 2010-07-14 10:48:51

Ibland blir det så för mig med.Jag har några lack jag inte använder så ofta men är glad att jag har i sammlingen så den känns mer komplett. Emerald sparkel China glaze till exempel är ju underbart vackert lack men jag ser blek o sjuk ut på händerna när jag har det på mig. Trots det skulle jag aldrig vilja vara utan det.ha en bra dag Åsa-li

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-14 10:51:44

Sanna! Jag tycker också stenarna blev bra till!



Kerstin! Nej, guldlacken jag har är alla helt olika. En spännande grupp lack.



Åsa-Li! Så är det. Vissa lack måste man bara ha. Emerald Sparkle är ju ett av de vackraste som finns även att titta på i flaskan!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-07-15 18:30:50

Jag gillar det här, fy tusan vad snyggt alltså. Fint lack och otroligt enkel men snygg nail art. Måste jag testa tror jag...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-15 22:50:33

Emma! Vad roligt att höra!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela