Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Caterpillar

Publicerad 2010-07-05 21:33:43 i Naglar i grönt,


Caterpillar är ett av de många gröna lack som BB Couture skapat för oss nagellacksflickor med faiblesse för grönt. Sen ser inte jag det som något direkt larvgrönt, nej, mycket mörkare och mer olivtonat än de gröna larver jag lyckats lokalisera i min egen trädgård. Men det finns säkert många gröna små larver ute i den vida världen och någon av dem har säkert samma färg som gröna oliver med guldskimmer.


Grönt alltså, med varm ton. Medelmörkt skulle jag kalla det. Jag hade förväntat mig att det skulle vara ljusare men det är alltså ganska precis samma färg som en grön oliv. Guldskimret är mer prominent i flaskan än på nageln men finns där.


Övre bilden i skugga, nästa i sol. Då kommer gruldskimret fram lite mer. Det är två lager lack, samma konsistens och egenskaper som de flesta BB Couture. Ett bra lack alltså.

 

Kommentarer

Postat av: Aila
Publicerad 2010-07-05 21:50:37

Yaaak, laket var så där...men bilderna på den riktiga "caterpillar" var inget vidare*jag 'r nämligen rädd för alla kryp*

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-07-05 22:20:53

Fint lack, även om det inte liknar de riktiga larverna så mkt. Fantastiska larvbilder för övrigt, du är så bra på insekter och blommor!

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-07-06 09:59:31

Jag gillar ju grönt men är osäker på vad jag tycker om detta. I solen är det vackert när skimret kommer fram. Undrar ju om det är likt Iced Olive som jag har hemma men inte kommit mig för att prova än. Det gillar jag i och för sig skarpt, iaf i flaskan.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-06 12:32:24

Áila! Oj då, det var ju tråkigt om jag skrämde dig...



Emma! Det är inte min favorit av de gröna heller, men helt okej.



Pamsan! Iced Olive finns i bloggen om du vill jämföra mina bilder. Har för mig att den är mer "mossig" i tonen, lite mörkare, och mer guldig. Men jag talar bara utfrån min minnesbild just nu.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela