Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Front Row Diva

Publicerad 2010-01-09 20:05:13 i Naglar i vitt, nude, beige,


Tänkte att jag skulle visa dagens naglar. Jag är fortfarande inne på gamla Catwalk Queen-kollektionen från Color Club. Det här är ett av mina favoritlack bland de ljusa nyanserna. Front Row Diva i pärligt ostronvitt.
Två lager. Bra egenskaper.

det är en liten gråton i det vita som gör lacket väldigt bärbart. Som färska champinjoner kanske? Pärlemolystern är väldigt vacker, tycker jag, och lacket går fint mot min hudton. Inte för rosa, inte för vitt. Det blir vackert även med ett lager, men jag är allergisk mot VNL så jag tar två för full opacitet.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-09 20:32:02

jag har också color club nu!!! Fast på tårna, after hours såklart, det enda från dem jag äger. Den är finare än denna;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-01-09 21:00:34

Emma! Så klart. Den är ju ljuvlig!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela