Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Absolute

Publicerad 2010-02-06 11:33:23 i Emmas NOTD i glitter och holo,

Hej på er allesammans! Hoppas att ni har en riktigt skön helg! Jag älskar lördagmorgnar, ja och för all del söndagar med. Okej, jag gillar att ha sovmorgon, och jag har det ganska ofta eftersom jag inte måste åka till universitetet varje dag, själstudier ni vet. Helgmorgnar är dock så mycket bättre än vardagssovmorgnar, då behöver man inte ha dåligt samvete för att man har sovit länge och man behöver inte försöka komma igång med plugg så snart som möjligt, härligt alltså! Stackars Sminkan fick ju jobba idag, ack och ve, aldrig kul att jobba en lördag. Dessutom så brukar vi prata över msn när jag äter frukost, till mitt stora förtret är jag nu utan frukostsällskap, min sambo är iväg och hjälper någon kompis med en flytt. Alldeles ensam är jag alltså, därav min otroligt babbliga text.

Men okej, nog gnällt, vi ska ju titta på nagellack! Sminkan har ju redan visat flera fina lack från Nubars Prisms, men eftersom vi vanligtvis delar på en kollektion så har ju även jag några att visa er och vi börjar med Nubar Absolute. Absolute är ett turkost lack som skiftar färg ganska mycket beroende på ljuset. Ibland är det klart turkosblått och vid andra tillfällen har det en ganska stark grön anstrykning i färgen. Det skiljer sig från i alla fall Gems, Jewel och Prize genom att vara ett helt slätt holografiskt lack, det är alltså inte späckat med holografiskt glitter utan holoskimret finns överallt och bildar de små karakteristiska regnbågarna när ljuset är det rätta. Vackert! När jag först applicerade det här lacket var jag rätt sur och allmänt grinig, det krävde nämligen tre lager och just då hade jag fått för mig att jag kanske borde ha haft fyra lager egentligen. Dagen därpå så insåg jag dock att det var fullt tillräckligt med tre lager, täckningen är helt okej såhär. Lacket är dessutom bra att måla med, så tre lager är faktiskt ingen katastrof.



Avslutningsvis vill jag bara säga att det var äckligt svårt att få fram det holografiska i det här lacket på bild, något som har retat mig så otroligt, jag tror jag har fotat vid fyra olika tillfällen. Regnbågarna fanns där, jag såg dem klart och tydligt, men de ville liksom inte följa med till bilderna. Det är förresten därför jag fotade i en bok, jag fick för mig att boken skulle fungera som såna där ljusreflekterande skärmar som fotografer har. Idén var nog inte så dum faktiskt, jag tycker att det blev rätt hyfsat. Lacket är dock mer holografiskt än vad bilderna antyder, men jag kan tyvärr inte göra så mkt mer för att visa er det…

Kommentarer

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-02-06 13:26:55

Det ser riktigt vackert ut! Jag tror jag behöver ett turkost hololack i min samling ändå! ;)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-06 13:29:20

Zizzie: Det är jättefint! Ja, ett turkost hololack är kul att ha, kanske framför allt till sommaren, men detta känns riktigt kul nu med faktiskt!

Postat av: Hanna
Publicerad 2010-02-06 13:43:24

SVAR: Jaa alltså till vardags gör jag det, men ibland så får dem en omgång med shampo och balsam :) Hur gör du? :D

Postat av: Hanna
Publicerad 2010-02-06 13:54:40

Ahh okej, du har bara shampoo och ingen balsam? Jag skulle lätt kunna tvätta mina med shampoo också, men jag blir så opepp då det är balsam också, tar dubbelt så lång tid :]

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-06 15:18:53

Åh, det är ju jättefint! Verkligen en behaglig färg också, mild och somrig. Tror den påminner om Treasure som ju också har lite regnbåge i sig.

Postat av: Liz
Publicerad 2010-02-06 15:55:13

Svar:

Va tråkigt att du inte gillar Clinique. :( Jag tycker inte heller om deras starka ansiktsvatten men den utan alkohol är riktigt skön faktiskt. Mineraloljor? Vad gör de som inte är bra? (jag är inte så insatt i det tyvärr)



Vilka hudvårdsprodukter gillar du? Nåt tips? :)



Oerhört vacker färg på det där nagellacket! Vad kostar det?

Postat av: Marina
Publicerad 2010-02-06 16:11:32

Hej på er båda!



Superfint lack det där tycker jag! Ni får förlåta att jag inte kommenterat så mycket senaste månaden... det har varit lite mycket, och jag har tappat gaisten lite när jag inte får fart på min egen blogg... så himla trist! Men jag har varit här inne och tittat ofta, och sett att ni gjort massor av läckra grejor på sistone! Ni är så duktiga! Trist med frukostsällskapet hördudu... men det kanske blir bättre i morgon? Ha det gott så hörs vi snart igen! Kramar Marina

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2010-02-06 16:52:30

Ska snart iväg på en middag så jag blir lite kortfattad, men måste ändå slänga iväg ett par rader om hur galet snyggt det här lacket är. GALET SNYGGT LACK! :) Ha en fortsatt härlig helg.

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-02-07 18:13:15

Ser jättefint ut! Och holo älskar vi ju:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-10 19:40:11

Sminkan: det är faktiskt ett jättefint lack. Passar bra för både sommaren och vintern tycker jag, det är klart utan att kännas skrikigt...



Liz: oj, jag hade helt glömt den här kommentaren. Ska svara i din blogg på den. lacket är för övrigt jättefint:)Kostar 125 kronor på www.nailshop.se .



Marina: vad kul att höra ifrån dig! jag är inne på din blogg varje dag och hoppas på att du ska vara igång igen. Förstår att det inte blir samma sak när man inte har nån egen blogg att skriva i, men håller tummarna för att du ska få igång din blogg igen snart. Den är en av mina absoluta favoritbloggar och jag gillar verkligen både den och dig! Kul att du är inne här iaf, hoppas att du inspireras att komma igång igen snart;)

Kram



Fru Choklad: Det är kanonfint! Hoppas att det var en trevlig middag:)



Sanna: Amen:D

Postat av: Marina
Publicerad 2010-02-10 23:07:08

Åhh inspirationen har jag nog, att komma igång... har sminkat och sparat massor av bilder... har bara problem med att få hjälp att lära mig förminska bilder, för det är ju det som är problemet... jag kommer tillbaka, det tar bara lite tid! Är ju mitt i försäljing av huset och flytt och allt sånt också, så tiden är lite begränsad just nu!

Men jag kommer tillbaka, tack vad du är gullig!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-11 14:39:40

Marina: Åh, vad skönt att höra! Det löser sig nog ska du se. Ser verkligen fram emot din comeback! Och då får vi se massa nytt fint, hihi:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela