Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Midnight Malibu

Publicerad 2010-12-26 09:23:00 i Naglar i blått,


Vill ni se ett lack som legat i arkivet och mognat? Jag var missnöjd med bilderna eftersom det blev så kladdigt på nagelbanden och ser hemskt ut och hade en tanke att jag skulle göra om dem. Nu blev det inte så, inte än alla fall, för jag har definitivt inte velat måla med detta igen. Så här skrev jag när jag provade det första, och hittills enda gången, i juli 2010:
Midnight Malibu är ett blått lack med lila skimmer. Det är dessvärre inte alls vad jag hoppades. Det är rinnigt, det blir kladdigt och flammigt och jag avskydde att måla med det. Usch! Tråkigt eftersom jag sett mycket vackra swatcher på det hos andra bloggare.


BB Couture gör några av de mest unika lacken idag men kvaliteten kan skifta mycket från färg till färg. Några av lacken upplever jag som väldigt rinniga och svårkontrollerade på penseln, detta är ett av dem. Jag tycker färgen är fin men frågan är om den är unik nog för att jag ska jobba med det. Just nu känns det inte så. Så, bort med den här manikyren och på med nästa lack. Förhoppningsvis något som uppför sig bättre.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela