Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sparkling Award!

Publicerad 2010-08-09 22:28:39 i Allmänt,


Jag har fått en liten award/utmaning från Polish Pig, en av mina medsystrar i lackträsket.
Det hela är enkelt, man ska svara på en fråga, vad man gillar bäst med sin egen blogg, och så skicka vidare till andra som man uppskattar.

Ja, vad gillar jag med min egen blogg? Att den är rik på bilder tror jag. Jag tycker om att gå tillbaka i speciellt nagellackskategorierna och titta på mina nagellack när jag ska välja färg. På det viset är den ett levande arkiv för mig och jag kanske inte är nöjd med alla bilder men jag gillar att det är många. Sen gillar jag mitt och Emmas boktema. Det är nog min absoluta favoritkategori på bloggen. Det är roligt att titta tillbaka även på de inläggen och ännu roligare att göra dem. Att få leka lite och blanda mina två största intressen, böcker och smink.
På det stora hela är jag nöjd med min blogg på alla sätt faktiskt, eller vår blogg för vi är ju två. Det är jag också nöjd med! Det är roligt att ta en stund varje dag och koppla av allt annat och bara ägna sig åt yta och färg!

Så, vem ska jag skicka vidare till? Jag förstår att ni är nyfikna nu! Det blir några gamla favoriter till mig, bloggar jag följt sedan de startades. Kolla in dem, för de är alla värda awards på många olika grunder.
Bara för att jag tycker det är roligt ska jag också ge en motivering till varför.

Kajalpennan har jag följt sedan hon och svägerskan, numera Fåfängan, bloggade tillsammans. Från att ha haft fokus på smink så har nagellacken blivit mer och mer framträdande hos Kajalen. Vi har lite samma smak ibland och det är roligt att läsa hennes syn på saker och ting. Dessutom är hon rättfram och ärlig.

Sminkjante har jag också följt sedan första inlägget för närmare tre år sedan. En massa ögonskuggor har jag fått se där, och roliga manikyrer med prickar och streck och annat kreativt och roligt. Sminkjante och jag delar en passion för grönt på naglarna och på ögonen men hos Sminkjante får man även massa miljötänk och eko-smink. Kan säkert vara nyttigt även för en slarva som jag.

MakeUpmyLack är Sannas blogg. Sanna som har Brite Bird. Ännu en blogg jag följt från första inlägget. Här började det med ett fokus på naglar och breddades till ögonskuggor. Sanna är fantastiskt skicklig både på att göra färgsprakande och fantastiska sminkningar och vackra manikyrer. Bra bilder, vacker flicka med snygga naglar. Kan det bli bättre? Ja, när sötnosen Benny får vara med, Sannas hundvalp. :D

Skimmerskuggan var det Emma som började följa. Hon har alltid gillat Kerstin och fick mig att också börja kolla in bloggen. Det är något oerhört varmt och vänligt över Skimmerskuggan. Det känns som att fika med en kompis när man smyger in hos henne. Dessutom har hon fått mig att se färger som korall och persika med nya ögon.

Nailtastic upptäckte jag av en slump, tappade bort och återupptäckte. Idag är jag svårt beroende och får abstinens om inte både en ny manikyr och sambons kommentar dyker upp varje dag. Anne är smart, skriver bra, känns seriös och tar nagellack på allvar. Jag älskar det! Vackra nagellack och bra bilder är det också.

Tack tjejer för alla underbara inlägg!

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela