Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Savina Purple Hologram

Publicerad 2010-08-07 23:58:37 i Naglar i lila,


Ett midnattsinlägg ska vi väl ha idag! Jag tänkte att ni kanske vill se mer av Savina, men den här gången är det inte ett lack jag förälskat mig handlöst i som Purple Confetti. Nej, det blev istället en ny besvikelse från Savina. Jag har ju köpt fem lack från detta för mig nya märke och det första jag testade gillade jag inte att lacka med även om färgen var snygg. Nästa var bättre, ni kommer få se det med vad det lider, men dessvärre var det här lacket ett riktigt bottennapp. Savina Purple Hologram har inte många plus.

Lacket är tjockt och segapplicerat. Det kräver tre lager för täckning och det är svårt att måla med eftersom det kärvar mellan lagren. Jag är inte glad... Det är ett alldeles förskräckligt lack. Färgen är dessutom blek och tråkig och glittret inte speciellt framträdande. Nej, Purple Hologram är en stor besvikelse. Namnet låter ju lovande, liksom, men det har inte alls någon direkt holografisk känsla. Stor skillnad från Purple Confetti alltså, som definitivt hör hemma bland hololacken.

Blekt, tråkigt, tjockt och segt. Köp inte det här lacket när ni shoppar Savina. Köp Purple Confetti!

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-08 10:44:38

Nja, det där var ingen höjdare. Man ser verkligen hur tjockt lacket är. Trist!

Postat av: Aila
Publicerad 2010-08-08 11:44:56

Men jag gillade färgen...;(

Postat av: Lina
Publicerad 2010-08-08 11:45:33

Mja vart är det som är holo? Ser ganska småtråkigt ut och så ser man hur tjockt det är på bilderna.

Savina verkar dock vara ett intressant märke som jag ska spana in!

Postat av: Maria
Publicerad 2010-08-08 13:03:45

Jag tyckte det såg väldigt sött ut, men kanske inte värt att köpa om det är så jobbigt att applicera :/ Har redan ett silvrigt holo-glitterlack i klar bas, kan ju lika gärna använda mina gamla pastellack och lägga det ovanpå då :P

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-08 14:31:15

Nailtastic! Ja, just det här var ingen höjdare.



Aila! Men det måste finnas bättre lack i den är färgen.



Lina! Precis! Om Purple Confetti hetat Purple Hologram hade man ju fattat.



Maria! Det är nog smartare att göra så.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela