Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Sensual Red

Publicerad 2010-04-13 06:42:16 i Naglar i rött,


Jaha, då blev jag ändå besviken på Nubars Risque Red... Sensual är inte alls lika bra som skimmerlacken. Inte i närheten. Det krävs tre lager för att få den täckning jag har här och då är det ändå VNL...

Formulan är inte alls lika bra, mer vattning och tunn. Den fungerar bra att lacka med men är inte i samma höga klass som de krämlack som hör till Fortress, den grå kollektionen. Nej, det här rekomenderar jag inte på samma sätt.

Bilder tagna i både sol och skugga.

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2010-04-13 10:10:33

Så synd att Nubar inte hade hittat den perfekta formulan till alla sina lack trots allt :(

Postat av: Vanessa
Publicerad 2010-04-13 14:26:22

riktigt fin röd :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-04-13 21:23:26

Kajalen! Nå, merparten är ju grymma. Några missar kan man kanske förlåta dem. Och de flesta lack kräver ju tre lager... :DVanessa! Ja, visst är det.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela