Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Cabaret Red

Publicerad 2010-04-10 09:34:25 i Naglar i rött,


Jag vet, det är en period med mycket nagellack just nu, men jag har faktiskt två hela kollektioner jag gärna vill hinna visa er nu när Nail Mail har Nubar. Det hinner jag knappast, har inte ens provat alla än, men flera av de röda ligger faktiskt i arkivet men utan att ha hunnit publiceras. Så, här kommer en gammal notd, alltså en notlw eller vad det nu kan bli. ;D

Ett förhållandevis rent rött skimmerlack har Nubar släppt i sin Risque Red-kollektion. Cabaret Red heter det det är en lite skön Moulin Rouge-röd känsla på det.

En nästan glödande röd som påminner om min röda sidenkimono som jag har ibland när jag sitter och dricker morgonkaffe och sminkar mig. Härlig färg med en sorts inbyggd glöd. Dessutm är det lättlackat och täcker väl redan med ett lager.

Jag tycker det är ett väldigt vackert lack om än inte unikt. Jag kommer säkert använda det många gånger då det är klassiskt som sjutton och dessutom så smidigt att måla med. Vill man ha ett rött skimmerlack i den här nyansen kan jag inte tänka mig ett bättre val, men som sagt, det finns fler lack i samma färgnyans så risken är stor att det redan bor ett liknande lack hemma hos en redan.

Vad säger ni? Lockas i av den här klassiska röda? Vilka färger föredrar ni på naglar i allmänhet? Lackar ni naglarna över huvud taget? Varje dag? Bara till fest? Är det något av lacken i Risque Red eller Fortress kollektionerna från Nubar ni extra gärna vill se innan ni beställer från Nail Mail?  Berätta gärna i kommentarerna.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-04-10 10:36:23

Käre gode gud så vackert! Verkligen helt lovely! Ja du vet ju hur jag känner för rött skimmer, detta är bara så snyggt!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-04-10 10:44:47

Fantastiskt vackert! Jag älskar klassiska röda men har så många att det troligtvis inte blir nåt köp av den här fast det ser så läckert ut!Just nu saknar jag hololack i min samling känner jag så jag måste nog skaffa några såna ;)

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-04-10 11:10:29

älskar röda naglar! Detta var vackert. Inte unikt men det måste det inte vara

Postat av: Fia
Publicerad 2010-04-10 11:27:53

Jäklar, vad jag gillar såna nyanser! Menjag föredrar nog mer svärtade nyanser, vilket avslöjar min faiblesse för vampiga lack. Vampigt är nog min favorit, sen röda, gröna, lila, glitter, blått. Äsch! Jag älskar fan allt. Utom klassiska franska manikyrer och alltför ljusa nagellack. Och jag vill se alla lacken så jag kan bestämma mig för vilka jag vill beställa. ;)

Postat av: badbomben
Publicerad 2010-04-10 15:42:41

Älskar! Påminner mycket om min storfavorit, red stallion heter den visst, ChG iaf. Alltid lika snyggt med klassiska, glödande röda.

Postat av: adk
Publicerad 2010-04-13 00:08:11

sminkan, du har så snygga naglar! mmmm!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-04-13 06:40:20

Badis! Ja, är man inte storsamlare av rött kan de vara lite väl lika. Jag har Red Stallion jag med óch det är också ett himla bra lack!Adk! Tack!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela