Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Ibiza

Publicerad 2009-09-27 08:46:05 i Naglar i blått,


Det blev tvärstopp på mina notd med zoyalack från höstens kollektion, men de kommer om ni har lite tålamod. Jag testade för ett tag sedan detta lacket alla fall, Ibiza, som alltså är ett av höstens lack, och det är väl trevligt.


Ett lager räcker och lacket är ganska tjockt men inte kladdigt att måla med. Det har en väldigt djup blå färg som blir nästan svart inomhus. I direkt solljus får det en härligt gnistande blå nyans men i skugga syns knappt skimret. Det är fint men det är inte galet vackert som vissa andra blå. Eller snarare, vore det mitt första blå av detta slg så kanske hjärtat skulle slå trippelvolter men nu känns det som att jag redan har det fast från andra märken. Är man ny i lacksamlandet och vill ha ett vackert och bra mörkblått med skimmer rekomenderar jag detta ändå för de utmärkta egenskaperna.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-09-27 11:31:50

Jag förstår precis hur du menar, det är ett vackert lack, men vi har sett det förut:)

Postat av: Kerstin
Publicerad 2009-09-27 12:46:08

Mörkblå lack som detta får ofta mitt hjärta att slå trippelvolter =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-09-29 06:08:48

Emma! Precis så.Kerstin! Okej, då tycker jag du ska skaffa det för det är grymt att lacka med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela