Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Ink Exchange

Publicerad 2009-10-05 21:04:56 i Boktema 2009,

Här kommer min tolkning av Ink Exchange, lite sent, men jag är lite trött idag, det känns tufft med måndag, tur att den snart är över. Med tanke på bokomslaget så ville jag göra en lila sminkning och för att symbolisera mörkret så tog jag även in svarta pollution. Det lila skuggan är förresten ny, jag köpte den på MUS klubbkväll i förra veckan. Jag äger bara en enda eyedust sen tidigare men köpte denna och Amazon på klubbkvällen och jag måste säga att jag tycker de är himla bra. MUS vet vad de gör, jag förstår inte varför jag inte handlar mer från dem.

Hyn

Foundation: Kanebo Sensai CP Cream Foundation Special CF 11

Concealer: MAC Studio Finish Concealer NW 20

Puder: Elemental Beauty Matte

Rouge: MUS Wonder blush Godness

Ögon

Ögonbryn: Clarins brynpenna lightest brown
Ögonskuggsbas: Too Faced Shadow Insurance + Wet n Wild Eye Shadow Pencil i Graphite

Ögonskuggor: MUS Eyedust Latin, MUS Microshadow Pollution

Highlighter: MUS Stardust Fairy

Eyeliner: Fluidline Blacktrack runt ögonen

Kajal: Elisabeth Arden Smokey Black

Mascara: Max Factor Beyond Length, den svarta delen

Lösfransar: Ardell 105

Läppar

Läppglans: Clarins Color Quench Lip Balm 09

Läppenna: MUS Golden Purple


På den inre halvan av locket ligger vackra lila Latin och på den yttre halvan ligger MUS, en skugga som egentligen är matt svart, men Wet n Wild-pennan ger massor av skimmer, den är nästan metallisk. Svart eyeliner, lösögonfransar från Ardell, inte de borttappade, har fortfarande inte hittat den, hur kan en ögonfrans bara försvinna? I alla fall, min look är ganska enkel, men jag piffade till den med lite strasstenar ovanför brynen, det blev väl lite kul eller vad säger ni? Som avslutning vill jag bara säga att ni verkligen måste läsa Ink Exchange, eller som den heter på svenska, Under din hud. Det är en så otroligt förbannat bra bok att jag inte ens har dåligt samvete för att jag svär lite. Efter att jag hade läst ut denna så beställde jag faktiskt alla tre delarna från Adlibris. Dessvärre nådde paketet Motala först idag och jag är i Jönköping till på torsdag. Men då, akta er vad jag ska läsa… Bäst att jag snabbt och säkert avslutar Kelley Armstrong nu så att inget kan komma i min väg när det är dags för Marr.


Avslutningsvis så petar jag med en liten bild på mitt fina armband som jag fick av min älskling Erik i födelsedagspresent. Ni som inte är intresserade får blunda, jag tror i alla fall att Sminkan tycker att det är kul.

Kommentarer

Postat av: Karusell
Publicerad 2009-10-05 21:19:39

Tjusigt! Gillar särskilt de små stenarna ovan ögonbrynet! :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-10-05 22:07:03

Karusell: Ja visst är de lite roliga?:) De är Sminkans idé...

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-10-05 22:28:44

åh du är så fin i mörka sminkningar!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-10-05 22:33:29

Väldigt fint. Jag gillar också strasstenarna!

Och armbandet :)

Postat av: Stephy
Publicerad 2009-10-05 22:51:08

åååh älskar när du slänger upp sminkningar! du är så fin så emma! och armbandet var verkligen nice!

kramkram

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-10-05 23:19:11

Jag borde inte heller beställa fler lack på ett tag, helst inte några röda. Får se hur länge jag klarar mig ;) Vi hittade en säljare på eBay som hade gratis frakt om man beställde tio eller fler lack. Då var vi ju tvuuungna att handla många ;)

Ja det är ett OPI Sephoralack, "Meet for Drinks". Har lackat upp det på naglarna nu och det ser riktigt fint ut. Mörkt rödlila typ. Måste se det i dagsljus innan jag kan ge betyg. Ett ganska rinnigt lack så det krävde viss teknik.

Postat av: Marina
Publicerad 2009-10-05 23:24:50

och jag... jag älskar smycken! Verkligen supersnyggt armband. God smak, din Erik! Sminket är underbart! Men det är ju du, så det är ju givet! Har inte läst böckerna (jag är tyvärr ingen bokmal...), men en läcker sminkning är det ändock!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-10-06 06:30:17

Mycket snyggt och strasstenarna blev väl bra! Jag visste det! Armbandet är helt fantastiskt! Mycket tjusigt! Passade dig perfekt. Jag beställde förresten tredje delen igår. Får sluta äta eller något men den måste jag läsa NU!

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-10-06 09:18:17

Sååå fint! Älskar fransarna dessutom!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-10-06 13:25:34

Otroligt fin. Du har verkligen fått till Latin fin. Jag tycker inte alls den stämmer överens hur den ser ut i burken och hur den blir på. Men här ser den jättevacker ut. Stenarna till är underbara.

Postat av: samantha
Publicerad 2009-10-06 19:31:38

Vad använder du för produkter till ditt hår?

Det ser så glansigt och super snyggt och friskt ut !!

Postat av: Kajsa Kavat
Publicerad 2009-10-06 21:17:11

Svart och lila - mums! Du har fått dem att gå så fint in i varandra, och vilket vackert lyster.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-10-06 21:28:26

Anonym: Tack! Det känns verkligen härligt med mörka sminkningar nu till hösten tycker jag:)



Zizzie: tack, jag med:)Aha, ja gratis frakt låter ju inte så dumt:)Meet for drinks ser otäckt vackert ut på dina naglar tycker jag:)



Stephy: Men tack så mkt snälla söta Stephy, gud vad glad jag blir!

Kram



Marina: Ja jag älskar också smycken, önskar mig nästan jämt det av erik, och han är himla bra på att handla dem till mig:D Nej men tack, vad gullig du är, nu blev jag riktigt glad!



Sminkan: tack sötis! ja jag gillar med strasstenarna, de var fina och lite skojiga. Gillar strass över lag, det ger lite extra dimensioner till de flesta sminkningar tycker jag... Åh, du gjorde det alltså! jag klandrar dig inte, tvåan är verkligen nedrans bra:)Jag har varit på bibblan lite nu om lite nya böcker med, så med det jag har beställt och det jag har sen innan så borde jag ha spännande läsning fram tills jul:)



Sanna: Tack! Åh ja, visst är fransarna fina! 111 är ju egentligen ännu finare, men dessa duger tills jag har hunnit få hem de nya jag har beställt...



Sminkjante: Tack:) Hmm, menar du här eller på dig? För här har jag ju en svart bas under, den gör nog ganska mkt. Har bara testat Latin i denna sminkning så kan inte uttala mig om hur den bli annars, det blir inte så mycket smink i veckorna just nu, jag praktiserar ju på sjukhus så ligger lite lågt.



samantha: Åh tack, tycker du? Jag använder schampo och balsam från Lush, det finns recensioner här i bloggen under Emma testar om du är nyfiken. De tycker jag är väldigt bra. Annars så använder jag inte så mkt produkter, försöker låta bli då jag har väldigt känslig hårbotten. tonar håret gör jag dock, med Wellas colour Touch. Ska nog skriva ett inlägg om hårvård nån dag förresetn, det är fler som har frågat...

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-10-06 21:30:06

Kajsa kavat: tack! ja visst är det fint med lila och svart:) Lystern kommer mestadels från basen, även om latin är skimrig...

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-10-06 23:15:20

Jag borde inte heller köpa fler lack på ett tag. Inte hunnit testa alla jag har hemma och så väntar jag på tre lack från BB Couture som borde komma snart så jag får ta det lugnt på lackfronten ett tag kanske.

Får kompensera abstinensen med att köpa fler Brite Bird-pigment istället ;)

Postat av: marybeth
Publicerad 2009-10-07 20:11:58

Tokfint skimmer ju! Så himla fint.. :) 105:orna gör sig verkligen på dig med!

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-10-07 20:14:00

Kanonfint, både smink och armband =) Jag ser fram emot hårinlägg, ditt hår är fantastiskt blankt och fint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-10-07 20:20:45

Zizzie: Ja du, det är inte lätt att vara en makeupoholic:)



Marybeth: tack! ja, det är verkligen fint skimmer. Wet n wilds pennor ger nästan en metallisk effekt faktiskt... A, tack, ja men vem gör de sig inte på?:)



Kertin: tack så mkt! Ja du, vi får väl se vad jag kan hitta på... Bloggmotivationen är inte precis på topp, men vem vet, den kanske kommer tillbaka.

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-10-08 20:53:21

Inspirationen kommer säkert tillbaka efter ett tag!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela