Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Holo-jämförelse i rosa-lila

Publicerad 2009-03-14 15:43:05 i Nagellack - jämförelser,


från vänster till höger ser ni lacken ChG How About a Tumble, Sally Hansen Pink Rose Diamond, OPI DS Amethyst och OPI DS Chiffon, och de kommer i samma ordning på fingrarna, ChG How About a Tumble på pekfingret, SH Pink Rose Diamond på långfingret, OPI DS AMethyst på ringfingret och OPI DS Chiffon på lillfingret.

Som ni ser är alla ganska olika. Chiffon sticker ut mest, så klart, som är varmt laxrosa mot alla lilarosa. How About a Tumble har, som alla Kaleidoscope-lacken, större holopartiklar än de andra. Amethyst och Pink Rose Diamond är ganska lika, SH-lacket är mer rosa och mer holografiskt.

Alla bilder utom tredje i denna raden är tagna i dagsljus, den är tagen under lysrörsramp i köket. Alla lacken är lagda med två lager, inget underlack eller överlack. Kaleidoscope-lacket är mest skirt, alltså How about a Tumbl, men det är som vanligt. De kräver ofta tre lager. Så, vad säger ni? Behöver man alla? Så klart! ;D

Kommentarer

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2009-03-15 08:47:46

Helt klart man behöver alla! Som det gamla uttrycket säger: Mer lack till folket!!!....för det var så man sa?;)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela