Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Revvvolution

Publicerad 2009-03-05 20:18:51 i Naglar - holografiska lack,


Första fullständiga manikyren med Color Clubs svarta holograiska lack Revvvolution. Inte så illa, va? Och bildspam så klart...


Det här är ett lager lack över baslack och med ett lager överlack. Det är inte helt svart, så klart. mer grått med en blåton. Det är itne superduperholografiskt heller. Men fint.

Jämfört med My Private Jet, från OPI, så är det inte så stor skillnad på detta och den grå versionen. Jo, det här behöver bara ett lager för att täcka. Det andra MPJ är ju brunt så det är liksom olönt att jämföra. Jag tror att det är mer holo i detta än i det grå MPJ, men vill inte säga definitivt innan jag swatchat sida vid sida. Det här ska jag ha till jobbet imorgon, så jag vill inte kladda med det. Hade Light My Sapphire igår och idag, men det flagade helt oprovocerat vid lunch idag. Dock hade vi kommit överens nu, jag och formulan, så jag lyckades lacka fint med det. Tre ytterst tunna lager. Men varför talar jag om det? Det har inget med detta lack att göra. När jag kom hem valde jag alltså att lacka om till den här skönheten och här är bilderna under lysrör:

Mja, lite mjäkig holo-effekt, eller vad säger ni? I de flesta ljus framträder ngen regnbåge utan det ser ut som ett mörkgrått skimmerlack. Fint det med, men inte vad jag väntat mig.

Fast vi har ju sett ännu mjäkigare lack, bland annat ur DS-serien från OPI...

Kommentarer

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2009-03-05 20:37:13

Ja mjäkigt, beställer inte det. Blir nått annat istället;)

Postat av: Fia
Publicerad 2009-03-05 20:42:36

Hihi! Jag har samma idag :)

Jag älskar det, men visst, den mörka färgen äter upp en massa av holoeffekten. Däremot är ju torktiden helt fantastisk. Det klarar tillochmed byxknäppning! Ser fram emot morgondagens tema!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-05 21:17:08

C-N! Precis, välj något annat om det är holo du är ute efter.



Fia! Ja, och imorgon blir det faktiskt tema! Hurra!!

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-03-05 21:22:05

Jag gillar verkligen detta lack. Mörkt, alltså inte svart, med alla dessa partiklar av olika färger, me like! Det ska inhandlas så fort dollarn blir lägre, när nu det blir...

Postat av: Marie
Publicerad 2009-03-05 21:27:09

Det är på väg hem till mig! Seger!

Hmm... Man hade ju kunnat tro att det skulle vara mer holografiskt i solljus iaf? Jaja, det är svart = snyggt.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-06 07:26:56

Alex! Ja, men Color Club är ju tack och lov rätt billiga även nu med högre dollar. Och så finns de i Sverige. Bland annat vid Globen och dit går du ju ibland. Men jag vet inte om de har de senaste färgerna eller vad de kostar där. Säljs i alla fall hos en frisör på Arenavägen om man går en bit ner mot Gullmarsplan till.



Marie! Det är väldigt likt MPJ... Samma holo-grad och samma basfärg.

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-03-06 19:17:34

Ja jag har faktiskt sett det där och blev lite häpnad. Kollade dock aldrig priserna, jag kanske borde göra det faktiskt. :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-06 22:50:20

Lite mjäkig holoeffekt ja, fast samtidigt ganska snyggt...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-07 10:27:42

Alex! Ja, det borde man kanske göra. jag gick förbi där i torsdags men kollade inte då heller...



Emma! Mja. Lite av en besvikelse i ärlighetens namn.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela