Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

CCS Hudlotion

Publicerad 2009-03-22 15:20:11 i Hud och hand,


Prydd med rosa bandet var den här body lotionen som jag köpte på apoteket i oktober. Den är dock så tråkigt menlös att klockorna stannar. Den är parfymerad på ett sätt som känns oparfymerat. Den är lite klibbig men ändå lätt i konsistensen som den sämsta budgetlotion och jag kan inte förmå mig till att använda den speciellt ofta alls... Nej, den har blivit stående i fönstret utan att jag räckt ut handen mot den, i och för sig praktiska, lilla pumpen. Och det är inte lite lotion heller... Flaskan är gigantisk och den lösa konsistensen gör att den aldrig kommer ta slut.
Usch, vad elak jag är nu. Den är inte så dålig. Om man smörjer in den på huden dröjer det en liten stund innan den sjunker in, i och för sig, men den är väl helt okej ur den synvinkeln. Jag menar, det finns ännu värre. Och att den känns lite som en tilltäppande hinna kan ju vara bara i mitt huvud, vem vet? Den är i alla fall inte min favorit, vad det än beror på, och den lär få stå kvar länge i fönstret innan den slutligen är tömd.

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2009-03-22 16:01:53

Vissa produkter är bara tråkiga... det ska ju vara lite lyxkänsla att smörja in sig. Många av apotekets produkter luktar sådär som slime, den där gröna smeten som man lekte med som barn. Jag avskyr den lukten.

Postat av: Marina
Publicerad 2009-03-22 16:27:34

Å vad trist... när jag stöter på nåt som jag tycker är så där dåligt brukar jag använda BARA den produktern hela hela tiden tills flaskan är slut... bara för att få slut på den liksom. Är för snål för att låta den stå ;-), och har inte samvete till att bara kasta bort den... så jag använder upp den, fort som blixten. Så, då slipper man bekymra sig över den någe mer...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-22 18:08:54

Ninni! Ja, precis! Slime!!



Marina! Du är mer disciplinerad än jag är. Jag smörjer bena med den här för att få ha roligare saker närmare näsan...

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-03-22 22:33:01

Ha ha, jag har denna i en blå variant. Intetsägande är ett bra ord för att beskriva den! Jag gör precis som Sminkan, använder den till benen, eftersom jag ju varken luktar eller känner så noga där. Det är ju armarna jag känner hela tiden och som känns viktigast att smörja med "creme de la creme". Ibland tar jag också sådana här mindre bra saker till jobb och ställer på toa, så att kollegor också kan hjälpa mig att bli av med den... Till handkräm brukar de duga...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-23 06:17:39

Anonym! Smart! SKa också ställa min på jobbet! :D

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2009-03-23 15:02:41

Ja, det var alltså jag som blev anonym...sorry...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela