Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sminkan testar: Define-a-Lash

Publicerad 2009-07-11 21:36:33 i ,

Hoppsan... Här hittade jag ett gammalt opublicerat inlägg igen.... En mascaratest dessutom. Men, bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?

Jag älskade ju min rosa Define-a-Lash Volyme från Maybelline, men enligt Rouaa skulle denna vara lika bra eller bättre. Det är alltså Maybellines Define-a-Lash som ska ge långa, välseparerade fransar.

Jag har ju inte mycket till fransar till att börja med, så bli inte förskräckta. Det här är ett lager Define-a-Lash och den är faktiskt inte så dum. Jag föredrar volymmascaran ännu mer, men den här har en helt okej borste som verkligen kommer åt fransarna bra längst in vid rötterna och som separerar ganska väl. Man måste bara lära sig att huvudet är flexibelt först. Innan jag fattat det hade jag böjt in borsten i ögat massor av gånger...

Jag får ingen superlängd av den med ett lager, men den går att bygga på lite. Jag gillar inte att lägga massa mascara på mina fransar utan föredrar att bli klar med ett svep med borsten (åh, Hypnose...) men jag gillar som sagt att det blir svart och att den når fransarna så väl. Dessutom är den lätt att tvätta bort men fäller inte under dagen. Inga smulor av den, alltså, eller smet. Jag kanske kommer köpa den igen, men troligare är det nog att det blir den rosa igen. Den var fantastisk!
Just nu håller jag på att mixa denna mascaran med Magic Lash, och det kan ge fantastiska fransar, så för er som vill ha megafransar i ett drag, skaffa Magic lash och använd med den här!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-07-11 21:37:47

Dumma, varför loggar du inte in på msn för?! Kul med en recension förresetn. kommer inte köpa denna, gillar inte den rosa och denna verkar inte bättre precis.

Postat av: Karusell
Publicerad 2009-07-12 00:11:08

Ojoj, den där mascaran försöker jag undvika när jag är trött, lyckas ofta peta in den i ögat. :D Men nu blev jag hemskt nyfiken på den rosa! :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-07-12 14:02:03

Emma! Jag jobbade ju på det... :D



Karusell! Ja, det har blivit några missöden, tyvärr...

Postat av: Katta
Publicerad 2009-07-12 16:22:32

Jag gillar denna mascara mycket förutom en detalj som stör mig vldigt mycket. Det tar lång tid innan den "torkar" och då smetar den över och under ögat bara man blinkar. Om det inte vore för det skulle den va en favorit. Men jag tröttnade på det och gick och köpte den där Loreal mascaran med konstig borste, vad den nu hetter, explostion nånting, den är kanon!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-07-13 17:01:35

Katta! Jag måste testa den jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela