Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Milani Sheer Color Chili

Publicerad 2009-07-24 18:06:16 i Läppar,


Exakt vad som är chili här vet jag inte, men ett härligt kolafärgat läppstift med mycket gloss kan väl vara bra att ha oavsett namn?

Precis som mitt andra Sheer Color-stift från Milani så har detta en alldeles för beigebrun ton egentligen, för att passa mig. Men jag gillar känslan och glansen, det vårdande mjuka och härliga i dess stift. Och doften!
helt klart ett stift att smaska till det med när läpparna känns torra och tråkiga.
Det är transparent, självklart, och det gör att min egen läppfärg lyser igenom lite, vilket mildrar intrycket av kamelbeige något.
Hur som helst, väl värt pengarna, även om det inte blir min varjedag favorit.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela