Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Koppar och teal

Publicerad 2009-07-10 06:26:20 i Emmas FOTD 2009,

Segt på min FOTD-front just nu. Dock ligger jag inte på latsidan, jag sminkar mig och fotar, men hamstrar just nu inläggen istället för att publicera dem direkt. Sminkan fyller nämligen år den 14 juli och hon har önskat sig ett inlägg om dagen i 10 dagar, med start på hennes födelsedag. Eftersom jag sommarjobbar för fullt och väldigt sällan sminkar mig för jobbet, måste jag således förbereda hennes födelsedagsinlägg lite, det är därför jag inte skriver så mycket just nu. Ni som tycker det är trist, vänta bara tills den 14 juli, då kommer ni få se er mätta på mig. I alla fall, jag kan ju inte spara på alla mina inlägg, här kommer alltså gårdagens sminkning i koppar, teal och grönt.


Hyn

Foundation: Makeupcosmetics mineralfoundation i Kathy

Concealer under ögonen: Dream Mousse Concealer i 04

Concealer i ansiktet: Everyday Minerals Intensive Medium       

Puder: Elemental Beauty Matte

Rouge: Wet n Wild Ultimate Minerals Loose Blush i Purely Mauve

Bronzer: Wet n Wild Ultimate Minerals Bronzer i Amber Glow

Ögon

Ögonbryn: H&M brynskugga, den mörka delen och H&M Brow fix
Ögonskuggsbas: Too Faced Shadow Insurance och Wet n Wild Eye Shadow Pencil i Envy
Ögonskuggor: Honeypot Cosmetics Copper Pearl och MAC pigment Teal

Highlighter: Makeupcosmetics Magic Copper

Eyeliner: MAC Fluidline Shade

Mascara: Estée Lauder Double Wear Mascara

Läppar

Läppglans: Clarins Clarins Lip Tint Colour Nr 11 Raisin




Som ni ser så har jag använt en del av mina nya grejer från Wet n Wild här. Den gröna skuggpennan lade jag som grund för Teal, och de gjorde sig verkligen suveränt bra ihop. Teal är en underbar färg, men ibland upplever jag den som svårjobbad, något jag inte alls upplevde när den fick ligga på en grön krämskugga. Teal i yttre ögonvrån alltså och Copper Pearl i den inre. Highlighter är min favorit från MUC, Magic Copper. Den gröna krämskuggan och Teal ligger även under ögat, där fick krämskuggan tjänstgöra istället för en kajal, och det gick alldeles utmärkt. Grym färgintensitet på den pennan, och hållbarheten verkar med bra. Visserligen testade jag inte under så många timmar, men jag cyklade en halvtimme i regn och var ute på en mycket blöt ridtur, och skuggan hade inte mattats av eller creasat när jag kom hem, mycket bra första betyg till Wet n Wilds gröna Eye Shadow Pencil alltså. Länge med övre fransraden målade jag sen Shade ifrån MAC. Ifyllning av bryn och mascara på fransarna och ögonmaken var klar.


Vidare testade jag både en bronzer och ett rouge ifrån Wet n Wild, och de var riktigt trevliga båda två. Den enda produkt jag har testat och ogillat hittills är brynpennan, den var inte alls kul, men både skuggpennorna, mineralerna och kajalpennorna verkar vara riktiga budgetpärlor. Bronzern var nästan lite åt persikohållet, inte alls så dumt faktiskt. Mitt smink avslutades med lite färg på läpparna från Clarins, köper ni de stiften på Söderfins rea som jag har gjort så kan nog även de falla inom kategorin budgetpärlor.

Kommentarer

Postat av: Sexy Sadie
Publicerad 2009-07-10 10:48:04

For en fin Emma!

Postat av: Katta
Publicerad 2009-07-10 11:18:55

Jättefint!

Postat av: Johanna
Publicerad 2009-07-10 14:14:06

Färgkombinationen är verkligen snygg! Den går så bra ihop med dina ögon.:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-07-10 14:44:07

Oj, vad fin Teal blev! En enastående snygg kombination! Och ännu en snygg eyeliner! Verkligen läckert, Emma! Jag gillade det här som fan!

Postat av: Lea (Marisu)
Publicerad 2009-07-10 15:31:04

Härlig färgkombination! Ser fram emot ett inlägg om dagen från din sida :)

Postat av: Sexy Sadie
Publicerad 2009-07-10 16:26:31

Emma burde ha sin egen blogg.

Postat av: Aila
Publicerad 2009-07-10 18:16:46

Jättevackert Emma, men varför vrider du huvudet så mycket, jag vill se lite mer framifrån för du är så fin;)!



Trevlig helg!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-07-10 18:29:15

Supersnyggt. Teal blev väldigt snyggt tillsammans med det koppriga. Ser framemot dina 10 inlägg med start den 14:)

Postat av: CC
Publicerad 2009-07-10 21:23:35

Alltid snyggt med grönt på dig! Vad brun du blivit!

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2009-07-11 00:28:15

Från vilken säljare hade du köpt Wet´n Wild smink? Ser intressant ut, förstod att det var ett MYCKET bra pris!! Tacksam för tips.

Postat av: Mimmi
Publicerad 2009-07-11 12:13:40

Åh Emma, det här var ju helt otroligt!

Postat av: marinamake
Publicerad 2009-07-11 14:51:33

Härligt med en massa nya grejor! Du är superfin som vanligt! Jag har också Teal, upplever att den blit liiite mesig om man inte fuktar den. En sån där penna kanske skulle vara bättre då jag inte gillar att hålla på och fukta. Ska kolla in rean!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-07-11 21:31:22

Sexy Sadie: Tack:)



Katta: Tack tack...



Johanna: tack så mycket. ja jag tycker att det är en fin kombi, och ja du har nog rätt om ögonen:)



Sminkan: tack så mkt sötis!



Lea: tack! och vad kul, det gör jag med:)



Sexy Sadie: tack, det var snällt sagt. tror dock inte att det skulle bli en särskilt bra blogg, orkar inte uppdatera tillräckligt ofta för det.



Aila: Tack. haha, jaså du har tänkt på det:)Tycker att jag är finare i den vinkeln, och eftersom jag tar mina bilder själv så blir det en konstig vinkel om jag tar bilderna direkt framifrån då kameran kommer så nära ansiktet.

Tack detsamma!



Sminkjante: Tack! jaf teal är ju himla vacker, och hä funkade den bra. Ja, det ska bli kul faktiskt, ser med fram emot det:)



CC: Ja grönt är alltid fint, det tycker jag med. Tja, visst har jag fått färg, men kamera visar mig nog lite som den känner för också:)



Creme-idiot: jag köpte från säljaren bestbeautybargain. Det var superbilligt och det var en fantastisk säljare, rekommenderar varmt att du köper om du hittar liknande grejer. Fanns dock inga liknande kit när jag visade upp mitt smink, därför jag inte brydde3 mig om att nämna säljaren vid namn. mwn det kan ju dyka upp igen...



Mimmi: Åh tack, vad glad jag blir!



Marina: Ja, det är verkligen kul! Och tack:) Teal tycker jag är vacker, men inte på egen hand, brukar läga den ovanpå shade, alltså den fluidline jag har använt här, då är den superfin. Så jag gjorde på nyår om du minns den sminkningen... men en penna är ju sjuttsingen så mkt enklare, så kolla på rean du!

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-07-12 23:06:38

Wow, Emma! Vilka färger på skuggorna! Riktigt snyggt. :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-07-13 14:26:51

Alexlyndra: Tack:) Jag tycker med att de är fina, teal poppade verkligen ihop med pennan...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela