Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Aquolinas Body Milk White Chocolate

Publicerad 2009-07-10 01:50:26 i Hud och hand,

Greta undrade vad som hänt med Hud&Hand-kategorin. Jaaa, ingenting... Jag håller på med ett inlägg om min senaste, lyckade, hudvård, men blir aldrig klar. Dock, när jag kollade igenom kategorin, hittade jag gamla påbörjade inlägg. Det här är ett av dem. Jag vet inte hur jag ska avsluta det dock, så det får bli så här.

I min näsa luktar den inte choklad alls, men den luktar gott! Gott och kryddigt! 
Jag är ju förtjust i Aquolinas body milk, har använt bland annat citronmarängdoften och creme caramel doften innan, och konsistensen passar min hud mycket bra. Okej, inte knän och armbågar som kräver lite tyngre och fetare krämer, men underarmar, ben och bål. Den är lätt i konsistensen, som mjölk, men den ger en återfuktad och mjuk känsla. Dessutom går den snabbt in i huden. Jag känner mig fräsch och inte klibbig redan någon minut efter att jag smort in mig. Doften hänger kvar länge, länge. Den sitter i kläder och lakan. Den är dock inte överväldigande, i mina ögon, utan ganska lagom. Inte tBS-stark utan mild och diskret.
Kryddigheten i den här doften får mig at ttänka på julen. Lite kryddnejlika tror jag mig ana, eller kan det vara kryddpeppar? Krydd-någonting i alla fall. Det håller den på rätt sida om söt, för övrigt, för visst är det en söt doft. 
 
Ja, det var allt. Jag har kvar den, ett år senare. Jag använder den ofta och gillar den fortfarande. Det är en trevlig lotion för normal hud. Den är dryg och gillar man doften är den en vinnare. Men lukta först, för den har en speciell doft, precis som alla Aquolinagrejer. Gillar man inte doften funkar den helt enkelt inte. Och som sagt, mer krydda än choklad.

Kommentarer

Postat av: Makeuponista
Publicerad 2009-07-10 07:49:50

Jag blev superglad när jag fick den som sample när jag beställde ifrån eleven, dock passade den inte mig då jag hellre gillar söta dofter än kryddiga :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-07-10 22:24:14

Makeuponista! Jag älskar det kryddiga, men jag gillar å andra sidan inte det som luktar sött. :D

Postat av: Greta
Publicerad 2009-07-12 18:28:36

Åh! Mer hud & hand! Jag älskar de här inläggen.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela