Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors Starry Sky

Publicerad 2009-02-11 22:37:57 i Emmas NOTD i rosa, lila och rött,

Vad tänker ni på när ser namnet Starry Sky? Personligen tänker jag mig blått, antagligen ganska mörkt och kanske med lite glitter. Sinful Colors tänker dock karamelligt ljusrosa med silvervitt skimmer. Sminkan tänker dock som jag och köpte denna från Cherry Culture för några månader sedan, utan att ha sett färgen först. Jag misstänker att hon såg lite snopen ut när hon halade upp lacket ur paketet och såg att det inte var mörkblått utan ljusrosa. Som av en händelse sammanföll detta med min egen jakt på ett snyggt ljusrosa lack, och Starry Sky fick därför flytta hem till mig.


Starry Sky är inte det perfekta rosa lacket för mig, men det kan ju ändå vara kul att visa upp det, och det passar ju extra bra nu när Sminkan och Marina kör sina rosa temadagar. På bilderna ser ni två lager av Starry Sky ovanpå två lager Orly Bonder och med ett lager Redi top coat ovanpå. Silvernageln är målad med H&M Silver, tre lager där, i övrigt samma som på de övriga naglarna. Starry Sky har bra täckförmåga och riktigt bra torktid. Jag var så hiskeligt trött när jag hade målat naglarna, vilket i vanlig ordning skedde mitt i natten, att jag helt enkel traskade direkt till sängs när alla lagren var på. Det fick helt enkel bära eller brista, och som ni ser så bar det, jag fick inte ett enda märke i lacket. Lite randigt blev det dock, men det hade ju inget med torktiden att göra. Starry Sky är kanske inte den ultimata rosa, men till sommaren när jag är lite brun, i alla fall om händerna, så tror jag att jag kommer plocka fram det här lacket, mitt sug efter rosa lack brukar bli så mycket större då.


// Emma

Kommentarer

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2009-02-11 23:26:40

Hahaha! Starry Sky? Jösses, jag är trött och lite roar mig, men allvarligt - vad tänkte dom? Annars gillar jag faktiskt det rosa och skulle absolut kunna tänka mig det till sommaren. Skimret lyfte det!

Postat av: Marie
Publicerad 2009-02-11 23:59:17

Sinful har antingen haft riktigt roligt, eller haft extremt nära deadline när de namngav sina lack...

Jag gillade faktiskt färgen dock! :) Den ser karamellig ut men ändå varm och så.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-12 06:26:37

Det var ju verkligen inte så illa som jag skulle hade trott. Tyckte färgen var väldigt "meh" i flaskan. men det kan ju, som du säger, berott på mina förväntningar... :D

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-02-12 07:28:22

Inte direkt lockande och jag hade blivit döbesviken. Förväntade mig också ett blått eller nått.

Jag är också på jakt efter ett rosa lack kan vara bra att ha. Har inte hittat något som jag vill ha ännu.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-12 09:02:53

Adrasteiah: Haha, nej man undrar ju vad de tänkte på. Som rosa betraktat så är den helt okej, inte den finaste jag har sett, men till sommaren kommer det nog att komma fram, särskilt som det var lättmålat och täckte bra.



Marie: Ja jag skulle också tro på en kort deadline:) jag gillar faktsikt färgen mer och mer, mycket finare på naglarna än i flaskan. Och karamelligt var verkligen ordet...



Sminkan: Haha, nej inte så illa som jag skulle ha trott heller, mycket bättre, och färgen växer faktsikt i mina ögon, även om den knappast kommer att bli någon favorit.



Sminkjante: Nej det är nog inget lack jag skulle ha köpt, men nu när jag har det så kan jag ju använda det, och det är faktiskt inte så tokigt. Känns som ett vår och sommarlack dock... Och jag letar med efter det perfekta, funderar på Seniorita Rose-lita, Emelie säger att det är ett systerlack till Orly Beyond Pink, som är dte jag verkligen vill ha.

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2009-02-12 12:19:24

Ja nog blev det lite förvirrat med namnet Starry sky! Men jag måste säga att det var en otroligt fin rosa nyans! Om du inte tror att du kommer att använda den är jag absolut intresserad av ett byte!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-12 19:27:08

Makeupoholic: Ja namnet är förvirrande, men färgen är inte så dum. Tror inte att ngt byte blir aktuellt, men om jag ångrar mig så ska jag tänka på dig...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela