Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Rosa utmaning för mig och Marina

Publicerad 2009-02-08 21:48:03 i ,


Imorgon börjar en rosa utmaning för mig och Marina. Några dagar i alla fall så ska vi sminka oss med våra rosa ögonskuggor. Dessa ögonskuggor som kan vara så fina men av någon anledning ändå känns lite besvärliga att plocka fram. Så, glöm inte komma in och kolla resultaten som blir av våra ansträngningar här hos mig och hos Marina under de närmaste dagarna. ;D

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-08 22:24:15

Oj oj, inte illa! Ska bli kul att se, då både du och Marina är snygga i rosa men det kanske inte alltid är ert förtsahandsval. Är temat bara att det ska vara rosa med, eller finns det kriterier för vad som är okej?

Postat av: Karusell
Publicerad 2009-02-08 22:26:36

Gillar rosa så det ska bli kul att se och inspireras av. :)

Postat av: Lina
Publicerad 2009-02-08 22:39:06

Ska bli spännande att se! Rosa är fint men av någon anledning så blir det lätt bortglömt hos mig också! Otroligt vackra blommor!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-09 06:20:37

Emma! Visst är vi duktiga! Och nej, vi har bara sagt rosa. Ingenting specifikt.



Karusell! Ja, det tycker jag med. Men det känns redan lite svårt. Lätt att falla in i gamla vanor och kombinera med "säkra" partnes som blått eller svart. Men ska försöka låta bli.



Lina! Tack! Blommorna är fina, tycker jag med! Från min trädgård!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela