Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI You Don't Know Jacques

Publicerad 2009-02-16 21:22:59 i NailArt,


OPI You don't know Jacques var ju en av höstens favoriter. Dags att plocka fram den igen! En härligt murrig gråbrun som får mig att tänka på sorkar i åkerkanten! ;D

Första lagret blir, som vanligt, ren katastrof. Det vallar och blir cuticle drag av penseln, det ser blaskigt ut, det är fult. Andra lagret löser allt och lacket blir spännande, vackert och glossigt. Något mörkare på nageln, känns det som, än i flaskan. På nageln upplever jag det som mer brunt än grått och tvärtom i flaskan. För att roa mig lite klistrade jag små söta dekaler på lillfingrarna. På ena blev det en oval med en liten matchande strassten och på andra ett par blommor och ett par strasstenar. Lite lagon med nailart idag, känner jag. Tycker det blev riktigt fint!
En bra manikyr känner jag! Perfekt inför morgondagen som nog blir en tråkig dag. Ska på konferens från lunch. Och läääääänge blir det också. Suck. Och gissa vad jag gjorde idag från lunch! Japp. Konferens...

Och om ni tittar in i morgonbitti och inte får något sminkinlägg så beror det på min förkylning. Den har inte gett med sig sen den bröt ut för mer än en månad sen, men nu börjar den sakta öka i intensitet igen. Är inte på topp. Ögonen rinner, näsan är täppt och jag hostar, hostar, hostar... Så Glamqueen, du är inte ensam. Vi kan vara systrar i förkylningsträsket.
Om det inte blir smink så lovar jag i alla fall naglar. Har ett inlägg till med nya Misa-lacken som jag ska fixa. Men nu lämnar jag er för kvällen. Tycker ni har fått lite att läsa  av mig nu ikväll så ni klarar er nog till imorgon. ;D

Kommentarer

Postat av: Karusell
Publicerad 2009-02-16 21:31:04

Ohhh! Älskar verkligen det där lacket och nailarten var klockren till! Särskilt vänstern. :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-16 21:35:15

Visst är det fint, men jag gillar recycle så mkt mer faktsikt. Snygg nailart dock... Trist med din förkylning hjärtat, sov ordentligt så håller jag tummarna för ett dramatiskt tillfrisknande under natten!

Postat av: Ardeth
Publicerad 2009-02-16 21:41:57

Jag brukar inte vara ett större fan av nailart, men dessa tycker jag var mycket finare än lacket själv.. Tycke och smak varierar, men det gör ju tillvaron mer spännande.



Krya på dig, jag sällar mig till ledet av sjuklingar. Januari och februari har inte varit roliga på den fronten (förkylning, magsjuka, förkylning, förkylning igen med släng av bihåleinflammation). God bättring till oss ,o)

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2009-02-16 22:09:55

Jag gillar Jacques, fast jag upplever honom mycket gråare än så här. Beror väl på belysning iofs. Men vilka dekorationer! Vänster lillfinger var verkligen helt underbart! Det ser ut som något taget från kronjuvelerna =) Vad är det för något? Stickers?

Postat av: Lollo
Publicerad 2009-02-16 22:41:37

så fina!

Postat av: Purity
Publicerad 2009-02-16 22:41:56

Jättefint! Blåa nageldekorationer var verkligen pricken över i:et, brunt och blått är snyggt ihop!

Postat av: Helena
Publicerad 2009-02-16 23:00:09

Snyggt! Att det ser så brunt ut på dig!? Det ser gråare ut på mig tycker jag!! Det är en cool färg men den ser sjabbig ut så fort på mig! Även om jag blankar på med topplack varje dag! Retligt!!

Postat av: Marie
Publicerad 2009-02-17 01:29:14

Shit vilken perfekt dekoration till lacket! Du har fått den ena så att nageln ser ut som en ... pokal med sjukt snygg färgkombo!

Postat av: neglelakkmani
Publicerad 2009-02-17 04:15:22

Utrolig vellykket kombinasjon! Brunt og turkis er alltid flott sammen. God bedring!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-17 06:24:28

Karusell! Tack!



Emma! Neeeeej! Recycle är så ... grått. Jacques är fin för han är brun!



Ardeth! Ja, visst är det kul att man gillar olika saker! Annars vore världen bra tråkig! Och hoppas du kryar på dig. Jag blir galen på att ha varit förkyld sen efter jul Utan stopp...



Adrasteiah! Ja, stickers. Och de är ditt fel, dessutom... Jag måse säga att i den belysning som varit sedan jag lackade om ser han faktiskt ut så här. Men han har, å andra sidan, inte sett solen än. Inte dagsljus ens. Ska bli spännande att se under dagen om färgen blir mer grå. Mindes honom som mer grå jag också. Ska kolla min gamla notd...



Lollo! Dekorationerna? Ja!



Purity! Ja, det blev bra!



Helena! Ja, det ser brunt ut nu, när jag tittar på det, men som jag sa till Adrasteiah, jag minns det själv som gråare från förra gången. Men vi får se om det blir grått i dagsljus senare idag.

Mina lack sitter sällan mer än ett dygn så jag hinner nte allti uppleva avigsidorna med ett lack. ;D



Marie! Tack! Ja, jag fick hem et tpaket med nailart-stickers och ville absolut prova dem. Fick välja lack utifrån det...



Neglelakkmani! Ja, visst är det en snygg kombination! Och tack! Känns lite bättre idag!











Postat av: Angela
Publicerad 2009-02-17 09:20:49

Vilken snygg färg, blev så fin kontrast med det blåa.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-17 13:46:36

Och där delade sig våra meningar radikalt. grått är fint och brunt inte:P

Postat av: glamqueen
Publicerad 2009-02-17 15:45:00

you don't know jacques är ett av Paris-lacken som jag ångrar att jag inte köpte, fegade ur, helt enkelt.. trodde den skulle vara tristare än den var, eller så trodde jag att jag inte skulle gilla gröntonen i det gråbruna, men det gör jag visst..

om jag håller på och tänker såhär fortfarande i höst så får jag ta hem det..

JA! Vi är SNÖRVELSYSTRAR!! jag är tragiskt rödögd idag, och jag fattar inte att du tar tillfället i akt att hoppa över konferensdagen och stannar hemma! det är såå skönt!! sitta i soffan med täcken och titta på den geniala Fåret Shaun på Barnkanalen med sonen. (samma som gjorde Wallace och Gromit)

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-02-17 16:10:46

Jag älskar mitt!

Postat av: Aila
Publicerad 2009-02-17 17:49:02

Jag diggar lacket, äger en själv också..men blåa nageldekko, var är den ifrån??



Krya på dig!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-17 18:23:25

Angela! JA, jag tyckte också det!



Emma! hihihi!



GQ! Hade jag haft en TV så kanske... Men att sitta hemma och ha tråkigt, nej. Hellre iväg på konferens då...



Sminkjante! Det förstår jag!



Aila! Från ebay! Minns inte säljaren. 30 såana små blad med stickers för en dollar, typ. Olika varianter.

Postat av: Aila
Publicerad 2009-02-17 20:42:43

GLAMQUEEN: Här gillas Fåret Shaun med...hihi!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela