Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Tiger’s Eye med en topping av Tiara

Publicerad 2009-12-01 22:39:21 i Emmas NOTD i glitter och holo,



Ni minns det vackra bruna lacket. Det är ett alldeles strålande vackert lack på egen hand, men när jag ändå bar det kunde jag inte låta bli att måla på lite glitter från samma kollektion, alltså Nubar Royal Gems. Den här kombinationen såg jag hos Scrangie och jag föll som en fura, både för Tiger’s Eye och Tiara, således var jag tvungen att prova själv. Himla fint tycker jag att det blev, även om Tiaras storhet kanske inte riktigt framgår av bilderna. På lördagen när jag fotade Tiger’s Eye var det sol, på söndagen när det blev Tiaras tur regnade det, såldes blev bilderna ganska mycket sämre. Just att fota smink gör jag sällan med hjälp av dagsljus då använder jag i 9 fall av 10 blixt ändå, men när det gäller att fota naglar är det en helt annan femma, då är jag i stort behov av lite solljus. Alltså är dagens, eller okej kvällens, bilder lite halvtråkiga, men ni får se dem ändå, och jag hoppas att ni inser detta glitterlacks storhet, för det är alldeles ljuvligt, precis som små vackra snöflingor, eller kanske ett stjärnfall på naglarna. Jag planerar faktiskt att toppa min julmanikyr med Tiara, vad säger ni, A Ruby for Rudolph med multifärgat glitter på, det låter väl snyggt och juligt?


Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-12-02 13:03:16

Åh vad vackert.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-02 16:47:51

Väldigt fin flerfärgad effekt i de glitterflingorna. Påminner om Nfu Oh:s faleklack men med runda flingor.

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-12-02 17:21:46

Ser väldigt fint ut! :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-04 11:02:16

Sminkjante: Tack. Ja, det tycker jag att det blev faktiskt.



Sminkan: Ja, de är himla fina, reflekterar verkligen ett stort spann av färger. Har inte det flakelacket, men det är mycket möjligt att det stämmer...



Zizzie: De är superfina, båda två:)

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-12-05 01:21:01

Sv: Tack tack! :) Tycker det är svårt att få till bra bilder på sminket dock. Antingen blir de för mörka eller så överexponerade att det inte syns att man sminkat sig. Hur gör ni egentligen? ;)



Samma med lösfransarna. Hur gör ni egentligen? ;)

Sist jag använde fransar hade jag inga naglar och det funkade ju inte alls nu när jag har långa naglar så jag fick ge upp mitt försök. Nog att jag var lite på kanelen också men det kändes helt omöjligt! ;)

Fransarna såg fina ut men eftersom jag inte fick på dem kan jag tyvärr inte säga något om hur bra de är, men det kanske är någon annan här på bloggen som testat elf-fransar som kan ge betyg? :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-05 11:45:20

Zizzie: Haha, oj, vad svåra frågor du ställer:) Beror säkert dels på kameran, både Sminkan och jag brukar fota med systemkamera. Sen brukar jag pilla lite på mina bilder i Picasa efteråt. Är ju ingen proffsredigering, men man kan ljusa upp lite och beskära iaf. Jag fotar nästan alltid med blixt, tycker jag funkar bäst. Sminkan däremot brukar fota utan, så båda modellerna funkar väl:)



Oj, fransar är ju inte så lätt alltså. Jag har övat rätt mycket, och det är nog det man måste göra.Kan tänka mig att Elfs kanske är lite stela och då är det ju alltid svårare. Har du testat Ardells? De tycker jag är utan jämförelse bäst och likadant med deras lim. Testa dem ifall du inte redan har gjort det, och ta det lugnt, kanske öva lite när du inte ska nånstans. Det är nog de enda råden jag kan ge. Lycka till:)

Kram E

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-12-06 00:14:44

Tack för tipsen! Det blir till att öva mer på både kamera och fransar. Skam den som ger sig! =D

Postat av: Helena
Publicerad 2010-07-27 14:09:59

Jag är totalavundsjuk på din hårfärg!! Vart heter den eller var går jag? Helt perfekt.

Postat av: Helena
Publicerad 2010-07-27 14:10:36

Vad heter den.. såklart.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-07-31 09:29:35

Helena: Vad min hårfärg heter? Light Chesnut heter den. Jag brukar köpa toning från Wella, colour Touch. Köper den på salong men den finns nog även på nätet.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela