Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Juligt med Thunderbird och Viva la Diva

Publicerad 2009-12-08 22:38:37 i Emmas NOTD i rosa, lila och rött,

Här kommer ett litet kvällsinlägg från mig för att förhöja julstämningen i stugorna:) Som ni ju vet så avslutade jag ju min praktik i förra veckan. Något som både är skönt och trist, men som i alla fall leder till att jag kan måla naglarna ohämmat och sminka mig hur jag vill. Till sommaren kommer jag att vara klar och då är det väl bara att inrätta sig i ledet, men just nu passar jag på och njuter av alla mina vackra nagellack. Idag var min första skoldag och chocken att få välja skuggor en vardag blev nästan för mycket för mig, ack, alla dessa vackra skuggor, vilken ska man välja liksom. Nåja, väl snackat om mitt dregglande vid beautyboxen.


Förra året gjorde både Sminkan och jag väldigt fina, i alla fall i mitt tycke, julmanikyrer. Här ser ni min favorit för övrigt. I alla fall, vi kan ju inte vara sämre i år. Sminkan visade sin första julblingiga manikyr igår, och här kommer mitt första bidrag. Det ni ser är alltså Thunderbird ifrån China Glazes Retro Diva-kollektion med en accent av guld på ringfingernageln som är målad med Viva la Divas guldglitterlack, kan det vara nr 35 månne? I alla fall så täckte Thunderbird alldeles utmärkt med två lager och glitterlacket med tre lager, inte alls illa faktiskt. Hållbarheten är väl som China Glaze är mest, efter tre dagar var det lite kantstött men i övrigt fint. Glitterlacket har nästan hållit ännu bättre, men då jag bara har det på en nagel kan det ju vara en slump. Jag har faktiskt inte ett enda av VlDs lack sen tidigare, så jag låter det vara osagt huruvida de är bra. Snyggt är det i alla fall, och himla juligt, eller vad tycker ni? Nu ska jag göra en djupdykning i sminklådan för att planera morgondagens sminkning och sen ska jag gå och knyta mig för imorgon är det tidigt upp. Ha en fin fortsatt kväll allesammans!

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-08 22:52:32

En härlig och klassisk "Emma". jag gillar det! Thunderbird ser fin ut!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-08 22:53:46

Ja visst är det! tack, det gör jag med:)

Postat av: marybeth
Publicerad 2009-12-08 23:12:17

Jättefint! Jag tror jag skall härma dig och göra något liknande någon dag.. :) Jag har ju som tur är Thunderbird :D

Postat av: Suss
Publicerad 2009-12-08 23:20:46

riktigt härlig julröd!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-12-09 12:40:23

Läckert till tusen. Och Vld's glitterlack sitter riktigt bra.

Postat av: Kerstin
Publicerad 2009-12-09 15:12:47

Thunderbird är så sjukt snyggt! Jag har bestämt alldeles för få CG-lack =)



Jag brukar också planera sminkningen kvällen före. Annars har man inte en chans på morgonkvisten.(dessutom ligger sambon och sover framför min sminkbyrå....)

Postat av: Zizzie
Publicerad 2009-12-09 16:51:42

Vilken läcker kombo! Thunderbird ser härligt ut :)

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2009-12-09 21:23:57

Det blev ju riktigt läckert att ha en nagel i avvikande färg så där. Otroligt snyggt guldglitter ! Juligt och festligt!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-09 21:52:22

Marybeth: ja gör det vet jag, Thunderbird är jättefint...



Suss: Ja, det är inte alls tokigt nu i juletider faktiskt:)



Sminkjante: tack. ja, det tycker jag allt, nu har jag haft manikyren i 5 dagar och det syns knappt på glittret alls. Förstår varför ni gillar att göra glittertippar:)



Kerstin: Ja du, Thunderbird är en riktig läckerbit. japp, det har du nog, de är fina, mycket bättre än t ex essie;)



Ja gud, så måste jag göra, dels för att jag går upp 5 och då är oförmögen att fatta såna viktiga beslut och dels för att även min sambo sover i samma rum som sminket. Visserligen så skulle det nog inte störa honom så värst, men då har vi ju fortfarande punkt 1:)



Zizzie: tack, det tycker jag med:) Och ja, Thunderbird är superfin, rött skimmer är ju bara så vackert!



Fru Choklad: Ja en nagel i avvikande färg tycker jag är riktigt fint. Dessutom så kan man ju använda dubbelt så många lack på så sätt:)

Postat av: Marie
Publicerad 2009-12-09 23:45:02

Jag älskar Thunderbird! Det är lätt det snyggaste röda jag har haft! Tycker guldfingret var en värdig accent till underbara Thunderbird :)

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-12-10 08:23:52

Äntligen har du förstått vitsen med glitter tippar;) Nä skämt och sido, det är verkligen superbra för att få en hållbar manikyr.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-10 20:52:00

Marie: Det är vackert, även om det nog knappast är mitt vackraste röda... Och ja, jag gillar med guldfingret;)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-10 20:53:46

Sminkjnate: Haha, ja:) Fast jag har inga planer på att göra några inom nån snar framtid, är lite för bökigt för min smak just nu...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela