Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

IsaDora Black Rose

Publicerad 2009-12-06 20:15:04 i Naglar, vampy,


IsaDora ger oss med regelbundna intervall sådana där habegärliga lack som man bara måste äga. Det här kändes som ett sådant i höstas när jag och Emma träffades. Vi stod på Åhléns och jag bara måste ha det här lilla rödskimrande kaffefärgade lacket. Emma också.

Ni ser hur frestande det ser ut i flaskan. Det röda skimret liksom glöder mot vad som ser ut som en svart bas. I dagsljus tappar lacket dock denna tjuskraft på naglarna och blir bara ett mörkbrun/brunrött skimmerlack. I solljus däremot... Wow!

Här ser ni lite bilder i dagsljus, solljus och indirekt solljus. Så fort solen ligger på så fattar lacket eld innuti och man ser hur de röda tonerna tar över på ett fantastiskt sätt. När solen inte träffar det så blir det mer mahogany/choklad. Fint det med kanske men inte så exceptionellt.

Här är det två lager lack och ett lager överlack, China Glaze Fast Forward. Glansen blir bra och lacket är förlåtande för alla små skavanker på naglarna. Här är naglarna förresten nyklippta. Det funkar inte med mina naglar och nagelband just nu, trots att de sköts som vanligt. De är supertorra. Tror det är handspritens fel. Det är verkligen inte snygga händer ni får se på mina bilder, men det struntar vi väl i. Det är ju färgen ni ska se.

Kommentarer

Postat av: Tina (Beleza)
Publicerad 2009-12-06 20:51:20

Åh vad läckert! :)

Postat av: Helena
Publicerad 2009-12-06 21:33:59

ett riktigt måste ha lack, såå läckert :-)

Postat av: CC
Publicerad 2009-12-06 22:08:01

Usch mina händer lider också av handspriten :( jag får dessutom eksem då o då..

Köp en nagelbandsolja, t.ex Scratch nail food!! Superbra. Och/eller smörj in med jättefet kräm över natten typ Locobase från Apoteket

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-06 22:10:13

Ja du, det är ju rätt fint, men likförbannat är det en besvikelse...

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-12-06 22:49:07

fint!

Jag håller med om att händer och naglar är så himla torra och sköra såhär års.

Postat av: Marina
Publicerad 2009-12-06 23:42:44

Underbar färg, och IsaDoras priser är ju helt klart överkomliga dessutom! Trist med torra händer osv, det problemet har jag alltid. Mina nagelband är alltid torra, trasiga och fula. Naglarna växer inte... har provat allt snart, inget funkar! Varför använder du handsprit? Svinflunsan? Jag har hitills inte tagit en droppe handsprit... har klarat mig hittills, trots att jag träffar så många människor och hanterar pengar dagligen. Har kanske haft flax!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-07 05:59:44

Tina! Ja, i solen!



Helena! vete sjutton... Det är bara snyggt i solljus. Rätt begränsat alltså.



CC! Ja, jag ska pröva med det. Måste få ordning på tassarna.



Emma! Precis så känner jag med.



Sanna! Visst är det så. Himla tråkigt, faktiskt. Förra året var mina naglar i mycket bättre skick, så jag sörjer verkligen. Inte samma inspiration med jul-och nyårsmanikyrerna.



Marina! Har kankse redan haft svinis men vaccinerade mig för säkerhets skull. Hinner inte bli sjuk nu, massor på jobbet. Spriten är för att mota alla förkylningar och influensor och jag använder det av och till året om och har gjort länge. Jag vet inte om det hjälper men det känns fräschare efter att man hållit i kollektivtrafikens ledstänger och så.

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-12-07 10:20:27

Tråkigt att det inte lever upp till din förväntningarna.



När jag läste ditt svar till Marina om smitt ohc kollektivtrafik så påminns jag vilken lyx det är för mig som kan gå till jobb och slippa alla smittor.

Postat av: CC
Publicerad 2009-12-07 13:06:07

Själv behåller jag alltid handskarna på om jag åker buss eller tbana, usch för att ta i kladdiga o smittade ledstänger...

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-12-07 14:08:11

Urfint! Nu måste jag också ha =)

Postat av: Lackoholic
Publicerad 2009-12-07 15:02:34

Så snyggt lack! Jag testade precis Vintage Mint och är glatt överraskad av IsaDoras formula. Tips för torra händer är OPIs avoplex-serie - olja, exfoliator och handkräm. finns på TD för billig peng =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-07 18:19:26

Sminkjante! Ja, usch, vad orättvist...



CC! Jag vet, det vore smartare. Jag lägger alltid bort mina handskar dock. Så svårt att vända blad i boken med handskarna på... :D



kerstin! Ser nog finare ut på bild än i verkligheten.



Lackoholic! Ja, de har bra lack! Jag älskar flera av mina IsaDora. Det här är dock inte en favorit.

Postat av: Linda
Publicerad 2009-12-08 14:24:20

Vilket ursnyggt lack :o)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela