Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Tre julifavoriter

Publicerad 2009-08-04 11:03:30 i Emmas tre favoriter,

Har varit lite dött på bloggen i några dagar, Sminkan semstrar, jag jobbar, ja ni förstår... Nåja, nu är det dags att skaka lite liv i bloggen igen i alla fall. Idag tänkte jag i alla fall att vi skulle starta med en ny kategori, Tre favoriter tänkte jag kalla den. Ja ni hör vart åt det lutar förstår jag. Jag kan ju erkänna här direkt att jag har snott inspirationen från LipGloss Bitch bästis-inlägg, en kategori som jag följer med stor spänning. I alla fall, idén är ju såklart att jag listar tre favoriter förslagsvis en gång i månaden, men man vet aldrig, det kan komma mer nishade inlägg lite oftare. Eftersom vi är precis i början av en augusti så börjar jag med att belysa de produkter som jag i juli har älskat lite extra mycket.


Sally Hansens Hi Definition-lack

De här lacken högg jag ju på ebay för ett tag sedan, och det har jag verkligen inte varit ledsen för över huvud taget. Ni har ju sett Cyber och BLU här på bloggen och jag ska försöka hinna med att visa de andra under veckan som kommer. Det här är definitivt sommarens finaste lack om ni frågar mig, särskilt Digital, eller Cyber, eller BLU... eller kanske Hi-Def? Ja ni förstår min poäng, det här är lysande vackra färger med ljuvligt skimmer i som dessutom sitter bra på naglarna. Visserligen är de en aningens skira och BLU är lite segtorkande, men jag förlåter dem, för åh vad de är vackra! Klara sommarfavoriter!


Wet n Wild Ultimate Minerals Bronzer i färgen Amber Glow

Även här har vi en produkt jag högg på Ebay, och här rör det sig verkligen om ett fynd med stort F! Priset var alldeles strålande, men om vi bortser från det så tycker jag att det här är en kanonprodukt nu när det är sommar och man i alla fall borde vara brun, även om solbrännan i mitt fall just nu lyser med sin frånvaro. Ja ni vet ju att jag normalt sett gillar rosiga kinder, men på sommaren gör jag ett litet avkall från detta och känner ett starkt sug efter lite mer persikofärgade rouge, och lite bronston ja det är inte så tokigt på kindbenen faktiskt. Det jag gillar med den här produkten är färgen, den blir alldeles strålande perikobronsig på mig, och den har dessutom ett så vackert skimmer att jag brukar stanna och kolla i spegeln och bara beundra skimret. Skimret i den här produkten påminner om MACs Mineralize-blush faktiskt, det är alltså så vackert att man kan dö. Applicerad på kindbenen är detta en kalasprodukt, som bronzer i hela ansiktet, aldrig i livet. Men det gör verkligen ingenting, jag gillar ändå rouge så mycket bättre än bronzers och att den inte täpper till mina porer är såklart ett jättebonus. Dessutom så är det en bra burk, kanske inte så snygg men väldigt funktionell, ingen risk att denna läcker i sminkväskan.



Golden Rose Multicolor Diamonds Lipgloss

Nu börjar jag känna mig lite smått elak, jag belyser visst bara produkter som inte finns på den svenska marknaden denna månad. Men å andra sidan så är det säkert många som har en resa inplanerad och vad jag vet så finns dessa läppglans åtminstone i Bulgarien, Turkiet och Ungern, och säkert i ännu fler länder. Här snackar vi galet vackra glitterglans för en spottstyver. Jag har fyra stycken och alla är underbara, dessutom gav jag bara 30 kronor styck för dem, klara fynd alltså. De luktar mumsigt av körsbär, ger ett fantastiskt skimmer åt munnen, ja mer skimmer är glitter på, och de känns riktigt trevliga på läpparna och även om de kanske inte är de hållbaraste glossen jag äger så är jag överförtjust i dessa! Har jag möjlighet så kommer jag att köpa fler, det kan jag lova och hittar ni dem så säger jag bara köp! Förresten så är det ett bra märke över huvud taget, de lösa skuggorna är helt ljuvliga och nagellacken är inte heller dumma.


Så, det var mina julifavoriter, har ni några särskilda favoriter nu? Tipsa gärna i kommentarerna, vore kul att höra vilka produkter era hjärtan slår lite extra hårt för nu i sommartider.

// Emma

Kommentarer

Postat av: Emelie
Publicerad 2009-08-04 11:39:48

De där läppglansen var ju bara helt superläckra!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-08-04 11:47:37

Emelie: ja de är helt ljuvliga! Önskar att jag hade köpt fler, typ alla färger:)

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-08-04 20:20:23

Skulle verkligen inte tacka nej till någon av dina favoriter:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-08-04 20:52:07

Sanna: haha, nej det förstår jag, de är himla fina:)

Postat av: marinamake
Publicerad 2009-08-04 22:16:47

Å det gör väl inget att det bara är utländska fynd tycker jag. Kan väl vara kul att få lite tips på vad man ska spana efter både på ebay och när man är utomlands (alldeles som om jag någonsin hamnar utomlands... ha ha). Jag gillade alla produkterna du visade men jag har varit lite inne på bronzers den här sommaren, så den blev jag extra nyfiken på! Lacken och glossen är helt underbara!

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-08-05 08:43:59

Tror du man kan använda den bronzern som rouge när man är väldigt ljus själv? Bronzers har en tendens att se onaturliga ut på mig

Postat av: sminkan
Publicerad 2009-08-05 09:16:14

Jag tar nagellacken, tack! Allihop!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-08-05 15:05:00

Vilken bra kategori! Alltid lika roligt att läsa om andras favoriter och bli inspirerad.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-08-05 16:21:15

Marinamake: Vad kul att du tycker så! jag vet att jag själv kan bli lite trött när jag ser en massa svårtillgängliga fina grejer, men samtidigt så är det ju kul, och alltid bra att veta vad som är bra ifall man går på ngt... Och som sagt, ebay finns ju, det är som världens största leksaksaffär för stora barn:) Kolla efter bronzern där vet jag, de kan ju komma in på nytt.



Anonym: Men tanke på hur blek min egen nuna är så ja, det tror jag absolut att du kan. Det är inte jättepigmenterat heller utan lite lagom, vill man ha mycket färg får man dra på några lager, så det går säkert bra. Sen är den inte så mörk i färgen heller, mer persikobrons än brun.



Sminkan: Haha, jo jag kunde just tänka mig det:)



Sminkjante: Vad kul att du tycker det! ja jag gillar att läsa om andras favoriter så förhoppningsvis gör våra läsare också det:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela