Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful tisdag

Publicerad 2009-04-14 06:02:28 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


God morgon! Här kommer dagens look, en murrig sak med skuggor från Sinful Colors. Här ser ni även varför ni nästa alltid bara får ett öga. Jag blir tokig på att det alltid ser snett ut. I spegeln är det okej, tycker jag, men sen, på skärmen.... Nix nej, alltid lika ojämnt.

Blundbild. Ännu tydligare att det är ojämnt. Jag tröstar mig med att det knappt är någon som kommer studera mig så noga och att man inte hinner se så noga heller, när jag blinkar och rör mig och så...

Basen är en stiftskugga från L'Oreal. Den håller redan på att ta slut, tyvärr, bara en centimeter eller så kvar... Synd, för den är jättebra. Den ligger från frans till bryn. Därefter lade jag en mörkt grålila skugga, den mörkaste i trion, på yttre tredjedelen av ögonlocket samt längs globlinjen. Därefter lade jag den vinröda mitt på ögonlocket och slutligen den rosa på inre delen av ögonlocket samt på brynbenet.

En liten eyeliner längs övre fransraden, Indelible Gel Eyeliner i färgen Black Cherry. Inget under ögat, jag vill framhäva ögonbrynet som jag markerat lite extra idag. Det är HM brynskugga som fått färga och forma mina bryn idag. Därefter målade jag mascara, Thick Lash från Cover Girl, på övre fransarna.

Så här ser min nya Sinful Colors-trio ut. Fina färger och bra skuggor, även om de dammar en del. Jag tycker de var rikttigt prisvärda och bra. Beställda från Cherry Culture, så klart. Kul att använda sig av fasta skuggor ibland också. Och läpparna fick en härlig kolanyans med vaniljdoft och smak! Det är Milanis stift i färgern Chili.

Kommentarer

Postat av: Mayaline
Publicerad 2009-04-14 08:06:38

Vilken fin trio, den ser ut att passa perfekt till blå eller gröna ögon.

Postat av: Karin
Publicerad 2009-04-14 11:49:42

Jag har exakt samma problem, vilken tur, trodde jag var ensam om att vara helt usel på att få saker jämt!

Fin som bara den förresten!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-14 16:56:47

Mayaline! Ja, den är trevlig!



Karin! Hehe, nej då... Mina ögon är så olika så även om jag gör så jämt det går så blr det ändå snett, på något vis...

Postat av: moonstruck
Publicerad 2009-04-14 16:57:51

Vad bra att du gillar NYX trippelskuggor, för då vet jag att de är OK:) (Har beställt fyra tripplar, fast Cherryculture verkar ha tagit långledigt...) Över till nagellack: Fått hem några lack ur ChG´s Kicks-kollektion än? Du brukar ju ligga steget före:) Fast flera utländska bloggare klagar över att det ljuvligt gröna Paper chasing är så skirt och det lacket var min enda anledning till en extrabeställning från H2T...

Postat av: stephy
Publicerad 2009-04-14 18:18:54

har samma problem! på mitt kan det även se helt ojämt ut i påäggningen, men i spegeln ser det bra ut! jäkla kameror som inte kan ta riktiga bilder ;)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-04-14 19:18:53

Äh, det ser inte alls ojämt ut! Iaf inte så att jag skulle ha tänkt på det. En viss liten skillnad är det kanske, men sen tror jag att det mestadels är ljuset som spökar faktiskt. Jag gillar din sinful tisdag! Färgerna är fina och detta känns som en sminkning som kan går hem var som helst! Och läpparna! Åh läpparna!!! Jag blir så förbannat sugen på kolasås när jag ser dem, så det är inte klokt! Är nog matdags för mig snart...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-14 19:21:04

Moonstruck! Det är Sinful Colors trio!



Stephy! Visst är det iriiterande!



Emma! Visst är det kolasås! Så sött! ;D

Tack! Jag tror kanske också det är ljuset för det ser banne mig inte ojämnt ut när jag tittar i spegeln.

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2009-04-14 21:11:35

En liten fågel viskade att du kunde ha både Foridden lust och Brocaded Burgundy från Misa. Det vore snällt med en sida vid sida av dem..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-15 05:56:08

Kajalen! Har båda, det är sant. Ska se om jag kommer ihåh/hinner när jag lackar om nästa gång. :D

Postat av: moonstruck
Publicerad 2009-04-15 07:34:11

Ja, jag ÄR en förvirrad människa. Nu är det bevisat;) OK, då hoppas jag att mina NYX-trio´s är trevliga i alla fall:)Eller var det Sinful jag beställde...? Nä, nu lägger jag ned det här;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-15 16:55:19

Moonstruck! hihi! Jag vet hur det är. Man blir alldeles snurrig av alla läckra sminkpryttlar!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela