Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Silverholo jämförelser

Publicerad 2009-04-04 09:15:53 i Nagellack - jämförelser,


ChG Sexagon, SH Crystal Ball, ChG Let's Do it in 3D, Color Club Worth the Risque. Samma som på fingrarna: Pekfinger Sexagon, långfinger Crystal Ball, ringfinger Let's do it in 3D, lillfinger Worth the Risque.

Worth the Risque och Crystal Ball är rätt lika varandra. Båda har samma typ av hologlitter, samma bottenfärg. Crystal Ball är ytterligare lite mer täckande och kanske mer holografiskt under en lampa. Annars är de rätt utbytbara. Sexagon är rätt skirt och behöver tre lager, här är det två på alla men Crystal Ball klarar sig med ett. Let's Do it in 3D är mörkare i basen, mer grafitgrå. Skulle ha swatchats mot OPI My Private Jet och Color Club Revvvolution egentligen...

Bilderna i dagsljus visar att inget av lacken är jätteholografiskt i vanligt ljus. Däremot får de fart i lysrörsbelysningen nedan.

Kommentarer

Postat av: Marie
Publicerad 2009-04-05 16:40:21

Jag har både Sexagon och Lets do it in 3D, och gillar dem asmycket. Det är så holo ska se ut!

Postat av: Féline
Publicerad 2009-04-08 22:13:29

OPI Paris Couture For Sure borde platsa i ligan va? :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela