Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Opal Chrome

Publicerad 2009-04-21 18:51:54 i Naglar i vitt, nude, beige,

Gammal skåpmat från i vintras...

Wohoooo! Dagsljusbilder! Wiiiie!!!
Sally Hansen Opal Chrome var sorgebarnet i min lilla samling Chrome-lack. Korken hade inte dragits åt, färg hade trängt ut och luft in så lacket var trögt och kladdigt. Några droppar Poshé polishreviver och problemet var löst.

Lacket är ett satinmatt chromelack med rosasilvrig ton. Oerhört snyggt. ett lager ser ni på bilden och som med syskonen i chromeskaran så täcker det perfekt och appliceras riktigt bra. Man får ett relativt slätt resultat utan tydliga penseldrag. det här är riktigt trevliga lack, flicko och pojkar, och finns för en billig peng på ebay. Köp inte China Glaze Romantique, köp dessa istället. Mycket bättre formula och enklare applicering.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-04-21 20:14:35

Åh du är så elak! jag vill ju chromelack från SH, men paypal vägrar ju...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-21 20:42:06

Emma! Jag kan fixa det om du bara säger vilken färg.

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-04-21 22:07:16

Jag vill injte ha en färg, jag vill ha ett helt kit som adrasteiah:( Vore så mkt bättre om min paypal bestämde sig för att funka så att vi slapp skicka emellan...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-22 06:51:53

Emma! Ja, det är klart. Mitt paypal tog över ett år innan det funkade...

Vill du så kan jag dock fixa det åt dig. Bara länka vad du vill ha så klickar jag hem det. Inget problem alls.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela