Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Worth the Risque

Publicerad 2009-04-04 09:46:57 i Naglar - holografiska lack,


Color Club Worth the Risque är ett silverholografskt lack som ni redan sett i olika swatchinlägg här på bloggen. Första riktiga manikyren med den dock. Jag bestämde mig för en "diskret" färg efter att ha haft ganska klara färger på det senaste.

Alla bilderna är tagna i dagsljus på min altan, morgonsol och alltså superbra förhållanden för ett hololack. Men, det blir bara holo i det när ljuset träffar i rätt vinkel. Annars har man ett ljust skimmerlack i silvergrått. Funkar det med. det är lite grand av en holoeffekt nästan hela tiden, så till vida att man ser en speciell textur i färgen.

Ni ser vad jag menar? Ingen regnbåge men väl en sorts djup?
LAcket är enkelt att måla med, Color Club gör bra, smala penslar som man kan kontrollera lacket väl med. Det torkar fort dessutom. Två lager behövdes för full täckning.

Det är ett fint lack men nte kanske min favorit i holo-lackslådan. Jag publicerade tidigare i morse en jämförelse mellan mina silvriga hololack och jag är fortfarand emest kär i Sally Hansens Crystal Ball. Det här är dock lättare att få tag på och tilräckligt likt för att funka som god ersättare.

Kommentarer

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-04-04 12:20:32

Som du säger, det är fint, men det behövs definitivt mer holografiskt i det för att få mig att köpa det.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-04-04 13:22:09

Det är ett fint lack! Tror inte att jag behöver det dock, har OMG och och Let's Do it in 3D, är nog min kvot av silverholo... Superbra att du visade denna dock, du fick mig att inse att hololacken gyllene tid är inne, holo ikväll alltså:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-04 14:37:33

Alex! JA, de tär fint men inte finast.Emma! Ja, man behöver inte alla silverholosar. Det är sant...

Postat av: Karro
Publicerad 2009-04-08 10:53:54

Vart kan man köpa NFU nagellacken? Sjukt snygga!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela