Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Beauty and the Beast

Publicerad 2009-04-03 07:10:40 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


Om torsdagen bjöd på glamour så är fredagen mer nedtonad. Än så länge. Ni vet ju att det kommer publiceras boktema-smink under dagen. Hihi!
Men just nu är det denna lugna och stillsamma makeup som gäller.

På en bas av MAC Paint Pot Painterly lade jag Beauty från Makeupcosmetics, en svagt bronsguldig beige, på hela ögonlocket. En väldigt klädsam och lättburen färg. För er som föredrar en mer naurlig makeup rekomenderar jag denna skugga varmt! Den ger lagom med lyster och färg men är ändå helt neutral och naturlig. Som highlighter valde jag en skugga som heter Taurus. Den är från Fyrinnae. Den är mer gultonad och flöt utan söm in i Beauty. Längs övre fransraden suddde jag in lite Twilight från Paula Dorf. Mascara och klart!

Väldigt neutralt, eller hur? Jag är väldigt trött och sliten just nu och då känns det rätt bra att vara neutral. Ändå har jag faktiskt sovmorgon idag med. Och nu är det sista dagen före lovet. Jag längtar. Var länge sen jag kände mig så här slut...En vecka utan att behöv gå upp vid fem låter som en dröm!
Nå, läpparna då? Jag måste ju visa läpparna! Jag har glömt det sista tiden. Mest för att det är samma samma hela tiden. Idag är det Milani Decadent.

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2009-04-03 16:57:35

Vackert o bärbart!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-03 22:06:47

Kerstin! Tack! Jag tyckte det funkade!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-04-03 23:29:17

Väldigt fin neutral sminkining! Jag har kört fast lite i eyeliner känns det som, behöver förnya mig. Fats å andra sidan så är eyeliner en suverän basprodukt för att snabbt se snyggare ut...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela