Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Depend 109 och After Hours

Publicerad 2008-10-02 20:32:58 i Emmas NOTD i blått och grönt,


Det här är ett nagellack som Sminkan visade i somras, men hon målade det ovanpå ett grönt lack, jag har istället lagt det på mörkgrå skimriga After hours. Och resultatet är så fint och annorlunda att jag tycker att Depend 109 är värt att visa upp en gång till!


Jag har faktiskt haft det här nagellacket i nästan ett år, men inte kommit mig för att använda det då det är så otroligt skört! I fredags bestämde jag mig dock för att ge det en chans, då After hours behövde piggas upp inför helgen, och det ångrar jag verkligen inte!


Lacket är som sagt extremt skört, det syntes knappt när jag målade utanför. Trots att det är så extremt transparent blev det riktigt snyggt med bara ett lager. Färgen ändrades dramatiskt omedelbart. Det här är alltså i högsta grad ett lack som passar till layering.


Resultatet är dessutom riktigt spännande! Lacket är nämligen riktigt duochromt! Basfärgen är en klar, nästan gräsgrön färg, men lacket skiftar, från grått med rosa inslag, till olivgrönt, till grönt med blåa och lila inslag, till klargrönt med rosa skiftningar, till riktigt häftig lysgrön. Låter det som om jag är förtjust? Det är jag! Just nu känns det som om jag aldrig mer kommer att behöva fler gröna nagellack:) Troligtvis så är den känslan övergående, men nu är jag fullt nöjd med att titta på mina naglar i olika ljusskiftningar! Det här lacket är så tjusigt och mångfasetterat. Hittar ni det så köp!

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-10-02 20:47:30

Otroligt läckert! Jag måste använda det över lite olika färger jag med! Det är verklgen fiiiint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-10-02 20:49:47

Ja gör det! det blev riktigt fint tycker jag, hädanefter ska jag använda det mkt oftare! Är ju kul när man tröttnat på en manikyr men inte orkar måla om. fast det inträffar väl inte hos dig så ofta:)

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-10-03 08:33:01

Åh, vad läckert. Skimmer i lacken är underbart. Jag gillar också när man kan piffa upp en manikyr utan att ta bort den. Ska definitivt titta om detta finns kvar.

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-10-03 08:42:08

grymt snyggt!

Halleluja for layering:)

Postat av: Angela
Publicerad 2008-10-03 11:31:40

Snyyyggt!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-10-03 13:48:22

Sminkjante: Visst är det praktiskt! Finns det kvar så är det definitivt värt att köpa, för det är toppen till layering!Sanna! ja visst är det, halleluja:)Angela: Tack, det tycker jag också:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela