Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Utmaning- av Emma

Publicerad 2008-11-09 00:34:07 i Allmänt,

Jag blev utmanad av Sminkan, här på bloggen.

 Det går ut på följande:

*Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

 

1. Jag är ett stort fan av the Cardigans och drömmer om att någon i min pappas sida på släkten ska börja släktforska och upptäcka att jag och Nina Persson är släkt, det skulle jag skryta mig blå om!


2. Jag är extremt lättskrämd och vägrar att titta på skräckfilm, med undantag för vampyrfilmer som jag är galen i. Jag såg the Ring för ett antal år sedan och ångrade det i över ett år, trots att jag mest låg under en filt och ångrade mig när de andra tittade. 


3. Apropå vampyrer så sa jag till en kompis, som frågade mig när jag var yngre vad jag ville bli när jag blev stor, att jag ville bli vampyr. Det vill jag egentligen fortfarande, men nu säger jag det inte längre om någon frågar.

 

4. Jag har vansinnigt lätt för att förälska mig i bok och filmkaraktärer, dock på en hanterbar nivå, min sambo verkar inte ta illa upp. Vissa av mina kompisar har svårt att förstå att man kan förälska sig i en bokkaraktär, men det är vansinnigt praktiskt och smidigt, särskilt om det är en pocketbok. 

 

5. Min stora idol är en man vid namn Bo Strange som jobbar med horsemanship, det närmaste en trollkarl man kan komma, och en riktig ängel när man har gett upp hoppet om att någonsin få in hästskrället i transporten.

 

6. Jag har dykcertifikat. Något som jag är grymt stolt över eftersom jag dels är rädd för fiskar och dels tyckte att det hela var ganska läskigt, fast grymt kul också!

 

7. Jag drömmer om att gifta mig i stil med Monica Zetterlunds bröllop i slutet på Äppelkriget. Utomhus i karg fantastisk miljö, vigd av en gubbe med långt skägg och så rida bort tillsammans på en häst, så vackert!

 

Eftersom jag vet att väldigt många redan har blivit utmanade så har jag svårt för att komma på några specifika personer att utmana, jag utmanar därför alla som känner sig manade.

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela