Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Svarta jämförelser

Publicerad 2008-11-08 14:04:48 i Nagellack - jämförelser,


Sedan en vecka tillbaka, drygt, så har en önskan om swatcher på tre svarta lack med skimmer legat över mig. Det som stoppat mig är bristen på dagsljus. Kan inte påstå att dasljuset direkt bländade idag heller, men man tar vad man får i november... Lacken jag skulle jämföra är Misa Wishing on a Star, Orly Goth och OPI Baby it's "coal" outside. Sen lät jag Man Glaze the Death Tar vara med på lillfingret som bonus. Med överlack alltså, så det blir blankt och skimrigt.

Okej, här ser ni Man Glaze the Death Tar på lillfngret, Misa Wishing on a Star på ringfingret, OPI Baby, it's "coal" outside på  långfingret och Orly Goth på pekfingret.  Samma ordning på alla bilder.

Båda ovanstående bilder tagna i ljuset från fönstret. Jag vet inte om bilderna är till någon hjälp. Jag kan sga så här, Orlys Goth har grövre och glesare silverskimmerkorn. OPI lackets är mindre och tätare. I dagsljus liknar de alltså varandra och Misas WOAS som ju tappar lite av färgerna i skimret i dagsljus. I lampljus kommer dock Misas blå och lila skimmer fram och då bli den äldigt lik Man Glaze Death Tar som också har skimmer i blått och lila. Om man lägger överlack på det alltså. Alla blir ganska lika i dagsljus faktiskt. Goth är svartast i basen och det räcker med ett lager för täcknng och färgintensitet. OPI behöver två lager och Misa tre tunna eller två tjocka. Man Glaze klarar sig med ett lite tjockare lager.

Så, en närbild på Goth och Baby, it's "Coal" Outside:

Goth i vänstra hörnet med större, grövre glitter. Baby it's "Coal" outside ser nästan ut som asfalt.
Så tittar vi närmare på Misa och man Glaze:

Misa Wishing on a Star i högra, övre hörnet och Man Glaze the Death Tar i nedre, vänstra, hörnet.
Hoppas ni blev lite klokare. Vilket gillar ni bäst?

Kommentarer

Postat av: LipGloss Bitch
Publicerad 2008-11-08 14:12:33

Kanon! Det här har jag väntat på :) Tycker det är uppenbart att man behöver alli-allihop om man gillar svarta lack :D

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-11-08 15:26:12

The Death Tar eller Goth är lätt snyggast i mina ögon!

Postat av: Ika
Publicerad 2008-11-08 15:46:03

Oj, det här var lite knepigt... Om jag bara skulle få välja ett enda av dessa lack skulle det bli Death Tar eftersom det är "två lack i ett", men även Wishing on a Star är underbart. Gillar när det är lite mer skimmer i lacken :)

Postat av: Marie
Publicerad 2008-11-08 16:19:03

Aj aj aj, vad svårt! Jag dras nog faktiskt till Misa-lacket. Du råkar inte ha H&M:s Moonless Night att jämföra med?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-08 16:22:37

LGB! Skadar inte att ha några svarta i samlingen! ;D



Chaosophia! Ja, just nu brinner jag också mest för the Death Tar!



Ika! Men erkänn att du vill ha alla! ;D



Marie! Det är klart jag har. Den finns i en gråsvart-swatch och på egen notd. Den är inte ett dugg lik Misa-lacket om det är det du tänker på. Inte alls.

Postat av: Ika
Publicerad 2008-11-08 16:40:59

Hehe, där avslöjade du mej! ;)

Postat av: badis
Publicerad 2008-11-08 17:30:53

Litet otippat diggar jag nu Misalacket bäst, även om jag alltid tänkt att orlys goth borde först få bosätta sig hos mig. Hmm, nu gav du mig nåt att bita i, tack!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-08 20:16:16

Badis! Alla! Du ska ha alla!

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2008-11-09 11:11:30

Jättebra jämförelse! Coal är på väg hem till mig. Hade inte tänkt köpa det först men råkade ändå klicka hem det på ebay tillsammans med BNS. Och jag tror faktiskt det får räcka som svartsilverglitterande lack för mig... Ja iofs, måste ju ha Death Tar också, men det är ju en helt annan sak ;)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela