Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Yes... I Can-Can

Publicerad 2008-11-07 23:29:22 i Naglar, vampy,

Mer lack jag glömt bort att visa på bloggen. Ja, ni vet ju att arkivet är fullt av dem... Hur som helst, vi fyller på med ett OPI innan jag ska krypa till kojs. Inte så glamourös fredagskväll, dessvärre. Mer av en myskväll. Precis vad jag behöver. ;-)

Jag beställde lite nagellack till en väninna på jobbet och det slutade med att jag blev så förtjust i Yes... I Can-Can att jag själv tvunget måste ha den. Sen när jag väl fick hem den och provade den, ja, så var den ju inte så himla läcker längre...

Den får en lite fadd ton tycker jag. En plommonbrun färg. I flaskan ser man att det är fullständigt späckat med silverskimmer, men de träder inte fram speciellt i dagsljus. Nej, det är inte lika lyxigt och glamoröst på mig som på Linda.

Pro-Wide penseln stör mig, som vanligt, då den är bred som en golvmopp och man alltid hamnar på sidan av nageln. Två lager lack ser ni på bilden. Jag är inte så imponerad av egenskaperna. Det blir ojämnt och det är flammigt och fult eftersom det inte ville flyta ut snyggt. Jag ska naturligtvis ge det en chans till. Ofta ändrar jag mig andra gången jag provar. Vi får se.

Tam-ta-ta-tam!

Manikyr två dagar senare! Här en bild med blixt.

Blixt, inomhusljus, under lysrör!

Under lysrör!

I dagsljus. Och glitter och bjäfs, så klart!!

På de här bilderna är det tre lager av lacket, flödiga lager dessutom. Det behövs för att lacket ska bli snyggt. Tunna lager flyter inte ut bra på nageln. På det sättet är det lite tråkigt med det här lacket.

Kommentarer

Postat av: Linda
Publicerad 2008-11-08 00:22:56

åh jag gillar detta lack, det är ju visst jättefint på dig!! Glitterblinget är pricken över i :o)

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2008-11-08 00:30:13

Love it! Måste ha det här. Men så är jag lite förtjust i "fadda", lite smutsiga nästan, nyanser. Och ja, prowide vet du ju att jag gillar också, och nailart =) Sussa sött sötnos.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-08 10:31:15

Linda! Haha, ja, man var ju tvungen att leka lite...



Adrasteiah! Jo, jag tänker inte ge upp om lacket jag heller. Det har något som jag gillar ändå... men favorit blir det inte.



Postat av: Marina
Publicerad 2008-11-08 11:23:22

Å men jag tycker det är en jätteläcker färg! Hoppas det känns bättre när du provar igen!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-08 12:06:08

Snyggt, men inte superoutstanding... Blinget var fint, du är duktig! hihi, jag undrar hur dina naglar kommer se ut till jul:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-08 13:07:25

Marina! Det är två notd med en månadsmellanrum som ni ser faktiskt. Det blingiga var andra gången jag provade lacket. ;D



Emma! Nej, sant. Ganska trist färg. Men, We'll always have Paris kommer väl snart? Så OPI's franska kollektion får lite revanch!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela