Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Veckans bloggtema: Fotvård

Publicerad 2008-05-05 18:15:30 i Veckans bloggtema,

Äh, fotvård... Hopplöst ämne... Det är Sminkjante som kommit på veckans ämne och jag ser fram emot alla andras inlägg. Själv  kan jag inte erbjuda mer om ämnet än detta:
Jag tvättat fötterna i duschen och om jag är snäll smörjer jag dem med en body butter eller Lemony Flutter. That's it. Jag lackar inga tånaglar, äger ingen fotfil, har inga specialrutiner över huvud taget som är relaterade till mina stackars fötter. Inte ens en speciell fotkräm även om jag haft den från CCS.

För att skriva något här kan jag berätta att jag ibland får fotbadsskov och då badar jag fötterna i balja med lite såpa i vattnet. Det tycker jag är bra. Skoven inträffar dock bara vartannat år ungefär, och kan inte ses som någon rutin i mitt skönhetsliv.

Det här var verkligen det tråkigaste inlägget jag någonsin skrivit. Sorry...

Kommentarer

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-05-05 23:54:46

:D! that´s why we love you, Sminkis!
Fast jag måste säga att nagellack på tånaglarna verkligen piffar upp fötterna. Mina fötter ser mest ut som svampar( du vet sånadär fyrkantiga som man skrubbar badkaret med), men med lite nagellack blir de riktigt piffiga! och på sommaren går jag runt i riktigt feta Birkisar med feta remmar som gör att tom mina fötter ser lite nätta ut. vilket jag lovar att de annars inte gör..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-06 07:01:45

GQ! Jag har rätt små fötter med lustiga tår, men jag har i prncip aldrg öppen sko så lacka tånaglarna är lite överkurs. Det blir bara avskavt direkt. Annars känner jag igen svampliknelsen. I alla fall är mina fötter fyrkantiga. :D

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-05-06 13:16:43

Åh, någon annan som har ankfötter!:D Jag har små fötter som påminner om en hobbitts, tårna är alla nästan lika långa. Lackar naglarna och badar fötterna gör jag ibland, kanske litet skrubb och body butter då och då men inget desto mera.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-06 18:24:59

Badbomben! Ankfötter är precis vad jag har!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela