Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Misa Fire Coral

Publicerad 2008-05-20 20:04:38 i Naglar i orange,


Det här är en notd som jag glömt att publicera. Jag lackar ju om naglarna varje dag och av någon anledning kom inte den här upp när den skulle på bloggen. Dagens nagellack har ni i inlägget längre ner, också ett Misa men blått. Det här är en härlig korallröd som jag hade i slutet av förra veckan. Jag har helt, totalt och hämningslöst gett efter för orange, korall, rött och rosa. Efter 35 års motstånd är jag nu helt i deras våld! Speciellt känner jag att hjärtat bultar när det är korallrött! Här är det Misas underbara Fire Coral som pryder naglarna. En färg som ger relativt god täckning efter två lager. Färgen är lätt att lacka med och lämnar en slät, blank yta på nageln. Det finns dock en liten tendens till att man kan ana skarven mellan nagel och tipp, precis som i alla mina rödorange och orange lack. Varför? Här är det, precis som hos t.ex Don't Socra-tease me från OPI, inte så väldigt störande. Det är bara i vissa ljus som den linjen kan skönjas genom lacket.

Färgen är stark men inte störande stark, om ni förstår hur jag menar. Det är inte diskret alls, men det sticker ändå inte i ögonen som t.ex vissa skarpa färger kan göra. Det är en färg med lite attityd. Det gillar jag. Dessutom blir den inte för tonårstrotsig utan går att bära även av en lite lekfull vuxen utan att man helt hamnar i "forever young-fällan".
Jag kan se mig äta lunch på en uteservering med mina tjejkompisar, shoppa och vinka in en taxi med de här naglarna. Inte så mycket picnic i parken, mer café och lunchsallad. Vet inte varför, men så känner jag. Ni då?

Kommentarer

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-05-20 20:18:45

Förstår vad du menar, lacket har glimten i ögat men på ett litet vuxnare sätt. Håller också på att flörtas litet av korall, har tidigare inte varit riktigt förtjust i den nyansen. Kanske det är sommarn som gör det.



Har ibland litet svårt med såna lack som har varma/orange toner men den här gillar jag!:)

Postat av: Peter
Publicerad 2008-05-20 21:09:41

Vilken härlig lyster i detta lack. Var kan jag köpa detta lack SMINKAN!!!

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2008-05-20 21:48:24

Härlig nyans! Jag är helt kär i rena korallfärger och rött som går mot orange eller korall. Framför allt när det gäller naglar såklart, men jag har också en förkärlek för aprikosfärgade ögonskuggor - det lyfter fram blå ögon väldigt bra :-) Mitt favvo i kategorin är just nu OPI:s "Monsooner or later", med det får jag inte problemet att tippen syns igenom som du beskriver, som jag t ex fick med H&Ms "Playtime" som för övrigt var ett förvånansvärt hållbart lack!



Tack för hjälpen med Head2Toe förresten - jag har just klickat iväg en beställning... :-D



Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-20 21:55:08

Badbomben! Sakta men säkert blir vi alla korallfärgade! Eller inte... Man tröttnar nog, men just nu har jag skaffat typ tjugo likadana lack...



Peter! Head2toebeauty! Mycket trevligt ställe att hänga på! ;-)



Makeupoholic! MonSooner or Later är fantastiskt fin! Mitt första i en lång serie orange-korallaktiga. Men på mig är det samma sak med monsooner som med detta. Tyvärr.

Hoppas du bllir njd med dina lack från H2T! Bara roligt att hjälpa till!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-05-20 22:08:19

Wow-ännu ett toppenlack!

Jag gillar också att det är en stark färg utan att det "sticker" i ögonen.

Och sen tycker jag att man får ha på sig vad man vill. Själv är jag bara tonåring ett halvår till! Den tonåren försvann till ingenting, typ- men det ska vi inte prata om!

Nagellack är höjdpunkten i mitt liv nu!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-20 22:19:43

Sanna! Jag menade inte att man inte skulle få ha vad man vill, jag förskte bara raljera lite. Jag har själv alla färger utan att tveka, flicksöta, tonårstrotsiga och vuxnare färger.

Nagellack är en hjdpunkt i mitt liv med! Man blir glad av lack!

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2008-05-20 22:50:09

Förlåt om jag terroriserar dig med frågor om nätshopping nu, men ämnet har ju kommit upp... Jag tänkte beställa från 8ty8 också, några lack som jag ville ha men som de inte hade på H2T. Men när jag kommer till formuläret i slutet går det inte att välja land utan bara State, så jag undrar, du som beställt därifrån, hanterar de internationella ordrar på ngt annat sätt, t ex via mail?? Tusen tack för att du tar dig tid... :-)

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-05-21 00:34:31

å. korall är jag helt frälst på! korall, rosa, orange, persika och aprikos! så snyggt ihop med guld och brons! värsta tantvarningen, haha :D! förresten, käka lunch ute med kompisar, shoppa och vinka in taxis? låter onekligen som om även du är ett SATC-fan? i hemlighet? innerst inne?

(innerst inne är jag en carrie bradshaw-wannabe, fast jag skulle inte vilja vara så smal..)

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-05-21 00:52:08

Snyggaste röda lacket jag sett på vääääldigt länge. Tror det blir en flaska av denna också i nästa beställning minsann! Dyr historia det här..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-21 06:24:35

Makeupoholic! Det är lugnt! Terrorisera på du bara! 8ty8 har en paus från internationella order men borde vara igång om några dagar. De skulle stänga ner i 10-14 dagar och det kan inte vara så mycket kvar nu av pausen. Maila Tom så kanske han gr undantag om det är "akut". Annars är det bara att vänta.



GQ! Nope, jag tittar inte på SATC, har aldrig gjort heller. Men jag har fikat på stan, shoppat med väninnor och vinkat in en taxi! Jag kan gilla känslan av storstad och glamour men egentligen är jag mer fotriktiga skor och tunnelbanan-typen.



Chaosophia! Visst är det läckert!

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2008-05-21 07:28:35

TACK :-) Jag fick samma svar när jag mailade dem - vilken koll du har! ;-) Det skulle vara fritt fram att beställa igen i nästa vecka.

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-05-21 08:43:53

:) ja, nagellack är ena riktiga färgklickar!

Jag vet att du med tycker att man får ha vad man vill, det var bara en mening jag skrev för att jag också tycker så;)

Du är grymt inspirerande!

hjärta till dej<3

Postat av: FOTOGRAF Carolina
Publicerad 2008-05-21 09:48:59

Nu har jag beställt det vackra nagellacket (samt en triljon andra!) Eftersom jag har börjat sluta bita på naglarna så tycker jag mig minsann förtjäna en triljon lack i regnbågens alla färger! Eller hur!?

SMINKAN: Har du nåt bra tips på färg på naglarna när man ska gifta sig? INgen traditionell brud, gärna lite starkare färger och inget mes,men kanske inte just chockrosa? :o)

Ha en bra dag!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-05-21 09:56:30

Åh, oj, oj! Det här är BÄST!! Sååå snyggt - korallrött är såå schyst!

Postat av: Linda
Publicerad 2008-05-21 12:23:08

Är svag för såna här nyanser, mycket fint! :o)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-21 16:39:59

Makeupoholic! Haha, jag är inte uppdaterad så, men jag hade samma problem och då fick jag veta hur det låg till av One Inch Nail-Sofia!



Sanna! Hjärta tillbaka!<3 <3



Carolina! Självklart förtjänar du en triljon lack! Förslag till bröllop är dock inte min starka sida. Kanske ett lite dammigt rosarött? Guld- eller silvermetallic? Kanske brons? Ett holografiskt lack i en pastellig ton som ändå bir cool av holo-effekten? Själv skulle jag gifta mig i Lubu heels! ;D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-21 16:40:41

RQ! Visst är den läcker!



Linda! Ja, den är väldigt fin!

Postat av: emmy
Publicerad 2008-05-23 16:26:18

vilken jättehärlig röd färg!!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela