Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Måndag med Baby Face

Publicerad 2008-05-05 05:59:12 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


Idag är det en make up med Artifact som bas. Artiffact är en vinröd Paint Pot från MAC. Ovanpå den ligger Cocoa, en brun, skimrande skugga från MAD Minerals på hela ögonlocket. Därefter lite turkos kajal under ögat. Det är en penna från Urban Decay jag har använt här. Sedan massor av ljusaprikosa, skimrande Baby Face, också från MAD som highlighter. Baby Face visade sig snabbt vilja sprida sig i hela ansiktet, i alla fall glittret, och ingen stopper i världen hade kunnat rädda mig från den glitterinvasionen. Jag hade glitter i pannan och på kinderna i massor. Dock inget på ögonlocket. Tack och lov att jag gr min founation sist så jag kunde torka bort allt glitter med en bomullspas och lite remover. Baby Face var ingen höjdare att jobba med. Speciellt som jag nu inte ser ett spår a det skimmer den skulle erbjuda men det gnistrar i mina gonbryn...
Mascara Double Extensions Beauty Tubes
Läppar fixade med en Tigi-penna i färgen Espresso och lite gloss.

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-05-05 06:45:07

Ibland vill skuggorna inte som man själv vill. Tipset med att lägga foundation efter skuggorna fick jag av dig tidigare och det är min räddning. Skönt att slippa bekymra sig.

Gillar den här makeupen med enn "naket" ögonlock och mycket färg under ögat. Härliga kontraster.

Postat av: Rouaa
Publicerad 2008-05-05 06:48:27

Åh vad underbart! jag som knappt orkar duscha... godmorgon förresten! *gäsp* ha en underbar vecka, min favvoSminkan! :D :*

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-05-05 08:27:08

Sött! Brukar också ibland greja foundation först efter ögonen om jag vill undvika megaskimmer eller pandalooken. Du är beundransvärd då du genast på morgonen fixar bilder till oss:)

Postat av: beauty by me
Publicerad 2008-05-05 09:57:09

vilken härlig blå färg,på pennan!

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-05-05 10:15:43

Älskar kontrasten...:)

Postat av: leonie
Publicerad 2008-05-05 10:26:43

Kombinationen brunt/turkos och även brons/turkos-blått är en personlig favorit hos mig och jag brukar den ofta själv.Enkelt och snyggt men det blåa gör att det inte blir tråkigt.

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-05-05 12:56:54

Turkos/brunt är sååå snyggt ihop!

Postat av: Sara
Publicerad 2008-05-05 13:51:11

Blått e flott och läpparna var superfina..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-05 18:34:21

Sminkjante! Visst är det smart att ta foundaton som sista steg! Jag gör så nästan alltid!

Rouaa! God eftermiddag! Hoppas min favorit-Rouaa också får en härlig vecka!

Badbomben! Visst är jag!!:D Det går rätt fort, faktiskt. Men lite duktig är jag!

BbM! Ja, den är en favorit! mycket klar och härlig!

ItM! Ja, det är ju en klassiker i sin genre. Har gjort liknande många gånger och sett många som har samma stuk. Det blir snyggt!

Leonie! Ja, jag vet att du gillar den kombinationen! Någon gång ska jag göra en ny makeup till dig, för jag vet att den jag gjorde förut inte riktigt föll dig på läppen...

Veronica! En utmärkt vardagskombination!

Sara! Tack! Ditt paket är postat!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-05-05 21:55:25

Jobbigt med glitter som faller ner, och upp i det här fallet:) Resultatet blev iaf väldigt fint till slut ...
tyvärr måste jag meddela att du blev blåst på green brown... jag fick paketet idag och det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Istället för deep purple fick jag deep blue green, som jag redan har, och i burken som var märkt green brown var det en annan betydligt tråkigare skugga, skulle gissa på copperized. mailade cheryl och fick pengarna tillbaka för de felaktiga skuggorna, men det hjälper ju inte dig tyvärr:( ifall du inte vill ha copperized eller deep blue green ist? Annars kan jag beställa om den nästa gång, men det dröjer nog ett tag tyvärr.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-05 22:35:26

Emma! Det är lugnt! Jag har DBG och Copperized. båda är i och för sig bland mina favoriter så är du väldigt negativ till dem köper jag dem gärna av dig. Jag kan nog ha två och göra av med! Men det är inget behov direkt så se det inte som att du måste kompensera för att Cheryl klantar sig. Jag klarar mig bra utan green brown ett par månader eller år om så är. Jag har ju några andra skuggor att leka med under tiden! ;-)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-05-05 22:56:28

Äh, de är väl okej. fast jag ville hellre ha deep purple... det var mest att jag blev besviken:´( DBL är fin och jag fick de ju gratis efter lite dividerande... jag beställer green brown till dig nästa gång om den finns kvar! Tar nog inga år, möjligtvis månader. fast jag gillar mac-pigmenten vädigt mycket just nu och de har fler som jag vill ha, så jag beställer nog när jag får pengar nästa gång... Haha, nä du, du lider ingen akut brist direkt:)

Postat av: Linda
Publicerad 2008-05-05 22:58:12

Finfint, gillar de turkosa under ögat som kontrast mot de annars naturliga nyanserna :o)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-06 07:11:21

Emma! Okej! Jag örstår att du blev besviken. Men bra med gratis! :-)

Linda! Tack!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela