Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Veckans bloggtema: Vad kan jag inte vara utan i vår

Publicerad 2008-03-03 20:47:36 i Veckans bloggtema,

Ja, vad kan jag inte vara utan i vår... Jag vet faktiskt inte om det finns något speciellt som jag måste ha. Sommar, vinter, vår och höst är mina skönhetsrutiner rätt oförändrade. Jag skulle kunna tänka mig att jag väljer klarare färger på ögonskugga och nagellack, men helt säker är jag inte. Beror nog på humör mer än säsong.
Jag tänkte skriva att mitt orangeröda nagellack MonSooner or Later blir vårens måste. Orange känns lockande just nu, både på lack, läppar och ögonskugga, men jag känner mig själv och ingen färg vinner så stort insteg i mitt hjärta att jag skulle använda den varje dag. Då bortser vi från svart, naturligtvis, som jag använder varje dag året om. På kläderna alltså.

Nej, jag kan inte komma på något skönhetsrelaterat jag inte kan avstå ifrån i vår. Ingen produkt jag brinner lite extra för. Inget som skulle vara speciellt för säsongen. Men eftersom jag vill att vi ska nätverka allihop så pinar ju ur mig detta lilla inlägg. Jag är ingen trendig person om man tänker i termer av att vilja följa eller uppmana andra att följa några trender. Jag tycker mer om individualitet än att alla har en viss ton på sin lipgloss för att det "ska" vara så, eller att man köper den dyra hudkrämen  för att den blivit hypad någonstans. Självklart är det bra med tips och kul att läsa om olika produkter, men jag kan inte, och vill inte, vara en av dem som för fram någon produkt som säsongens måste. Jag blir till och med lite irriterad på mig själv för att jag börjat känna det där orangesuget eftersom jag inte vet om det kommer ifrån mig eller från alla bilder, kampanjer och annat som man bombarderas med.

Nej, mina vänner. Våren har inget måste mer än blåsipporna!  ;-)

Men glöm inte kasta er in på www.pret-ty.se för att följa de andra beautybloggarnas jakt efter den oumbärliga produkten för våren!

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-03-03 21:28:23

Ja, jag håller med dig! Vilket underbart inlägg!

Jag har precis skrivit klart mitt inlägg om förra veckans bloggtema. Yes!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-03-03 22:31:23

Det är bra att inte vara så trendig, risken är att man annars inte kan hålla sig borta från saker som man passar mkt illa i... själv är jag lite trendsvag men försöker undvika de riktiga nitlotterna...
mitt vårmåste är förresten en färgad solkräm med SPF, helst en från juice beauty...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-03 22:55:56

RQ! Jag såg det och jag är fortfarande djupt rörd. Nu kommer mitt huvud växa av stolthet så jag blir tvungen att skaffa stödkrage! Tack! Vilken fantastisk ära och egoboost!

Emma! Det lät som en bra sak att ha i vårsolen. Jag är lite slarvig med sådant som solskydd, men klarar mig rätt bra från att bli bränd ändå. Är inte så mycket i solen. Förutom på den obligatoriska friluftsdagen då man tvingas vara brännbollsdomare i tre timmar och är helt knallröd i nacken och på ena axeln när man åker hem...

Postat av: EyeOnBeauty
Publicerad 2008-03-04 07:55:03

För mig är solskydd nåt jag inte kan vara utan i vår:)
Svar: Ja bloggen kommer vara full med tips och idéer jag får från skolan, ska bli så kul:)
Ha en bra dag! Kram

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-03-04 08:57:18

Bra inlägg. Jag sitter och våndas över vad jag ska skriva om detta ämne. Jag har heller inget måste...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-04 09:11:46

Kristina! solskydd är nog klokt för alla. Bra att påminna om. fast jag kommer glömma bort det oavsett. ;-)

Sminkjante! Nä, jag kan tro att vi är lite lika där! :-)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela