Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Veckans boggtema: Finns det någon produkt du inte kan slänga

Publicerad 2008-06-09 23:55:42 i Veckans bloggtema,

MLY ställer veckan fråga till oss nätverkare på Pret-ty. Finns det någon produkt du inte kan slänga trots att du inte gillar den?


Nej, jag tror inte det. Eller gör det det? Kan, klart jag kan. Och jag ger gärna bort sådant jag själv inte använder. Idag kan jag nog säga att det i sminkväskan inte finns något jag inte gillar. Annars kan jag ha både det ena och det andra liggande i lådor eller i mitt hem som jag inte gillar men inte heller kan göra mig av med. Det kan vara av praktiska skäl eller sentimentala. Gåvor behåller jag t.ex. även om jag inte hade valt det själv. Men inom smink så är svaret nej. Det är så dumt att låta en produkt ligga oanvänd och förfaras om någon annan kan använda den. Och ibland åker saker i soporna utan att jag ens tänker på att andra skulle vilja ha eller kan gilla. Som Niveas lilla ögonkugga på tub. Den trodde jag verkligen inte någon skulle vilja ha men har i efterhand insett att många tycker om den. Synd, jag hade bara testat den två gånger. Men det finns heller ingen möjlighet att ta upp plats i mina skåp och lådor för smink jag inte gillar och använder.

Förr, när jag sminkade andra, hade jag en del foundaion och så i väskan som jag själv inte kunde använda, men det har jag slängt eller skänkt bort. Inte ens mina "fina" penslar från Kanebo har jag kvar. Allt jag inte gillar ger jag bort nu för tiden. Jag tror lite på en sorts flöde. Om jag ger med glatt hjärta så får jag också tillbaka. Kanske inte av den jag ger till men av någon. Man behöver inte ge det man gillar och använder, men att samla produkter som bara blir liggande i lådor och necessärer verkar inte som en bra idé.

Ni då? Har ni saker i lådorna ni inte kan slänga? Berätta!

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2008-06-10 07:19:30

Tror som du på en slags återvinning

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-06-10 11:27:18

Du har ett bra tänk där, det man själv inte använder kan ju göra någon annan lyckligare! Och tänk hur trångt det vore i skåpen om man inte rensade...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-10 18:02:41

Kajalpennan! Ja, det är ju sorgligt att bara slänga...Veronica! Precis! Och man blir ju själv så himla glad när man får något som någon annan rensat ut eller ledsnat på!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-06-12 12:34:41

Sminkan! Har du fått ett litet, litet brev i dagarna? Tänkte bara kolla om det kommit fram!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela