Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Vaseline Intensive Rescue Moisture Locking Body Lotion

Publicerad 2008-07-02 08:53:42 i Hud och hand,


Otroligt mjukgörande och långverkande lotion! Älskar den! Det är bara ett minus med den, den doftar ingenting. Eller, fel av mig, den luktar oparfymerat. Ni vet, den där doften vissa produkter har från apoteket.

Denna lotion innehåller massor av glycerin som är fuktgivande. Den innehåller också annat som gör att fukten kapslas in, i alla fall om läser på flaskan. Det funkar på mig. Min hud är mjuk och smidig även dagen efter jag använt den. Väldigt mjuk och smidig! Det känns som att huden är lite, lite oljig fortfarande ett dygn efter. Man blir mer mjuk än len, om ni förstår vad jag är ute efter. Många gånger när huden känns så där silkig så är det en lite "torr" känsla, glatt liksom, men det här är mjukt och lite "fuktigt" eller nysmort.

Den är lysande som body lotion men även som handkräm. Jag är helt såld på den och kommer köpa den igen. Dryg och bra, praktisk förpackning och skön, långtidsverkande känsla! Perfekt!

Kommentarer

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-02 09:11:30

Åh den är sååå bra för mig som är parfymallergiker...:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 11:20:44

ItM! Den är såååå bra för mig också! :D

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-07-02 14:13:41

Måste testas, gillar verkligen bra budgetprodukter där man betalar för innehållet snarare än märke och förpackning. Och en bra bodylotion går alltid åt!

Postat av: Jean
Publicerad 2008-07-02 15:49:09

Hmm..Sminkan: Den vore antagligen något för mina händer.



Nu försöker jag dock komma ihåg att smörja in med mina Bubble Shack-lotions. Då jag kommer ihåg, känns händerna fina. Men man får ju smörja iaf minst 3 ggr per dag. Och att ej glömma det...

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2008-07-02 15:53:50

Du kanske kan prova att doftsätta dem själv? med parfymolja? Det brukar jag göra med de receptlagda krämer som doktorn skriver ut. Då får du den doft du gillar bäst, dessutom!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 17:55:09

Veronica! Jag gillar den här skarpt! Perfekt för mig!



Jean! Jag smörjer nog oftare än 3 ggr om dagen... ;D

Bubble Shack är väl inte så återfuktande? Den jag provat var väldigt tunn. Men allt är bättre än inget. Jag skulle nog stoppa tassarna i en kopp med lite ljummen matolja och massera in. Det brukar ge resultat om man gör det ett par gånger.



Creme-idiot! Jo, eller så kan man ju använda sin parfym utan konkurens från andra produkter. Jag är ju förtjust i saker som doftar, men många lotions doftar för mycket, för starkt eller bara helt fel. Den här är i alla fall inte störande så.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela