Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Got the Blues for Red

Publicerad 2008-07-13 13:02:52 i Naglar i rött,

image4839
På begäran av Ida kommer här en av arkivets många opublicerade notd:er. OPI Got the Blues for Red! Härligt rött krämlack kan man väl inte få för mycket av? Med den blir samlingen en trio hos mig då den har sällskap av Kangarooby och Vodka&Caviar bland krämlacken. Och visst är det snyggt! Snyggt så in i bängen!
Färgen är ganska klassiskt röd med superglans och god hållbarhet. Det är ett lack för alla tillfällen och alla säsonger. Bra till en retro-look, till en vampigare look eller till vad som helst. Sekreterarflickan, femme fatalen eller Fröken Fräken, alla kan ha den!

Naglarna känns välformade och långa med det här lacket. Jag vet inte exakt vad som gör det men vissa lack har den effekten. Plötsligt ser naglarna perfekt formade ut och minst ett par milimeter längre än innan också. Fingrarna blir rakare, hudtonen ser jämnare ut. Händerna blir vackrare helt enkelt. Det här är ett sådant lack.
Dessutom är det användarvänligt. Ett lager räcker vilket gör att manikyren går snabbt och lätt och naglarna torkar på minuter. I alla fall med lite snabbtorkande överlack! Det behövs egentligen inget överlack annars, om man bara tänker på glansen, för det är väldigt lackblankt.
Jag gillar det för det är varmt nog för att vara rött utan lila inslag men utan att tappa balansen och dra åt orange och bli grällt. En färg jag varmt rekomenderar!

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-07-13 15:03:06

Ursnyggt!

Röda lack kan man inte få för mång av;)

Går ju att variera i oändlighet!<3

Postat av: Linda
Publicerad 2008-07-13 15:12:41

Mmmm va fint!!!!

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-07-13 18:51:22

Det skulle vara spännande att veta vad det är som orsakar snygghetseffekten med vissa lack:) Det här är en fin, klassisk röd!

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-13 21:23:22

Jag älskar klassiskt röda lack, det är kvinnlighet ut i fingerspetsarna ordagrant! såå fiiint!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-13 22:06:07

Sanna! Det här är ett av de snyggaste röda jag vet! Älskar!Linda! Du måste testa det här! Det är enormt bra!Badbomben! Vissa lack är som magi. Hållermed, man undrar varför.ItM! Det här är perfekt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela