Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Oliva handkräm från CCS

Publicerad 2008-07-10 19:55:37 i Hud och hand,

image4361
Det här är en handkräm med olivolja. Man får 100 ml i tuben och man hittar den enkelt på apoteket. Jag har avverkat minst två, tre tuber och har liksom vant mig id den.

Doften är väldigt speciell, inte äcklig, inte god. Först avskydde jag den, men nu kan jag känna en sorts pervers njutning av den lite skumma lukt som krämen har. Krämen är alltså parfymerad, doften påminner inte alls om olivolja, som man kanske skulle kunna tro. Varför man gett den just den doft den har är dock en gåta för mig.
 
Det blir en oljig känsla av den, men den går snabbt in i huden och lämnar en tunn hinna man känner ett tag. Den är dock väldigt mjukgörande och skön för händerna. Trevlig och bra på alla sätt. Jag ser den som prisvärd om man jämför med t.ex Crabtree&Evelyns Hand Therapy. Då är Oliva bättre även om förpackningen är tristare och charmfaktorn lägre.
Den är dock inte för tillfällen man har bråttom då den behöver en stund på sig för att sjunka in i huden.
Tuben är mycket praktisk och bra och mängden kräm lätt att dosera.

Jag, som har säkert trettio tuber handkräm spridda i mina båda boenden, har alltså återvänt till den här. Det beror dock inte på att den är bäst. Den är helt okej, kanske till och med bra, men bäst är fortfarande Vaseline Intensive Care i rosa flaskan! Skulle ag betygsätta den så blir det nog 3.5/5. Lite avdrag för att den känns klibbig så pass länge.

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-07-10 22:15:10

"pervers njutning av den lite skumma lukt som krämen har" HAHAHA-klockrent

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-11 08:39:24

Sanna! Jo, så upplever jag den! ;D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela