Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Maybelline Satin Collection Velvety Wine

Publicerad 2008-07-12 12:43:26 i Läppar,


Okej, nu har jag inga röda läppstift att visa längre eftersom jag bara tog med ett begränsat antal till landet. Det får bli ett rosa läppstift. Jag har ju ett lite dammigt tema idag. Naglarna är ju i en krämig blå som passar utmärkt till läpparna. I alla fall tycker jag det!

Det här stiftet doftar vanilj inte melon! Underbart! Jag har alltid problem med en stark melondoft under näsan så att slippa det var verkligen skönt. Maybellines läppstift är nämligen bra och prisvärda så jag köper dem gärna, men sen har man melondoften hängande i näsan...
Satin Colection vet jag egentligen inte vad det är, men läppstiftet är vackert! En täckande, lite kall och dammig rosa med lila underton. Känslan är matt och formulan mjuk och vårdande, som vanligt. Färgen blir jämn och snygg även om man, som här, hafsapplicerar direkt från stiftet.
Jag gillar det! Om du gillar det så har det nr 356 och är ett av Maybellines läppstift med röd hylsa.

Kommentarer

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2008-07-12 12:56:27

Åh, det där är ursnyggt - ett av mina favoriter faktiskt!

Postat av: Monica Hansen
Publicerad 2008-07-12 14:30:57

är det dina egna läppar? De är jättefina!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-12 17:36:39

Makeupoholic! Visst är det fint! Jag är helt kär!



Monica! Ja, det är mina egna läppar. Tack!

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-12 21:08:30

Grymt snygg lagom rosa färg!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-12 22:50:40

Det går bra med rosa också:) Fint och lite lagom diskret, alltså bra till lite maffigare ögonmejk... Hur är din inställning till mkt smink på ögon och läppar samtidigt förresetn?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-13 09:27:00

ItM! JA, visst är den!



Emma! Åh, jag tycker det är helt okej. Men jag har sällan mycket på både ögon och mun. Men, som sagt, jag är inte av princip emot. Allt handlar ju om vad man vill förmedla och hur man vill balansera ansiktet. HAr du någonsin bläddrat i Aucoins sminkböcker? Han har edär han på en sida visar en tjej med fyra varianter: mörka ögon-ljusa läppar, mörka ögon-mörka läppar, ljusa ögon-mörka läppar, ljusa ögon-ljusa läppar. Det är fascinerande att se hur intrycket av ansiktet förändras. Och mörkt+mörkt är nog det som är snyggast enligt mig på de bilderna. Men som sagt, man vill ju olika saker med makeupen olika dagar.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-13 16:24:45

Vi är på samma våglängd:) Jag tycker också att det är snyggt, men har det sällan själv... har aldrig tittat i de böckerna, men det lät intressant:)Sminkböcker är annars ofta brutalt boring! jag lånade en förra sommaren och där kunde jag till min förvåning läsa att tjejer i 20-årsåldern aldrig ska använda läppstift, för att det inte passar dem. så det var bara att slänga alla mina läppstift... Inte! snacka om att dra alla över en kam...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela