Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

MAC Sci-Fi-Delity

Publicerad 2008-07-06 09:02:43 i Läppar,

image5078
Lent, mjukt, täckande och krämigt är det här läppstiftet från MAC. Doftandes, som alla MAC-stift, av vanilj på ett ganska påträngande sätt, men formulan är så utsökt, färgen så ljuvlig, att det inte gör något.
Färgen är en djup brunrödrosa färg med skimmer i. Den glider lätt på läpparna och ger en perfekt, jämn färg utan flammor eller skiftningar. Den sitter förhållandevis bra på också. Det här är verkligen ett kvalitetsstift.
image5124
Stiftet kommer från den orangepacketerade Neo Sci-Fi-kollektionen från MAC. Försök se förbi förpackningarna och titta på färgen på stiftet. Det är verkligen läckert!

Det är det här stiftet jag använt mest nu i sommar och det är det som får följa med på min lilla semestertripp som jag ger mig av på idag. Ni ser på nagellacket att jag borde publicerat det här för några dagar sedan, men jag har faktiskt tjuvhållit på det med flit eftersom jag sticker iväg och bloggen inte uppdateras på ett par dagar. Läppstiftet är i alla fall allt man kan önska sig. Snyggt, hållbart och härligt! Full poäng till MAC Sci-fi-delity!

Kommentarer

Postat av: badbomben
Publicerad 2008-07-06 14:02:16

Så vackert, allt är så vackert idag!:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-06 22:31:24

Det är ett jättefint läppstift! Verkar vara en väldigt användbar färg... fast förpackningen är iaf ful, och har en oanvändbar färg:D Kan inte låta bli att förundras över att så fina stift har fått så fula förpackningar...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-08 15:40:16

Badbomben! Ja! Eller hur! :D



Emma! Nej, förpackningen är ful. Men läpparna blir sååååå fina!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-07-08 18:21:48

Så vansinnigt snyggt! Aaah!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-08 19:23:21

RQ! Utan tvekan! Jag gillar det skarpt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela