Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lush Milky Bar

Publicerad 2008-07-13 09:40:13 i Hud och hand,

image4536
Milky Bar från Lush är en av mina favorittvålar. Den doftar diskretare än många av sina Lush-syskon och den lyckas balansera på rätt sida av patchouli- och apelsindoften, till skillnad från Karma som är lätt att få en överdos av. Milky Bar är vänligare mot näsan och mot plånboken, då den kostar ca 20 kronor mindre än en lika stor bit av Karma. Doften är alltså mjukare, mildare, trygg och varm. Man vill snusa in sig i doften, rulla in sig i den som i en mjuk, skön filt. Det finns en liten ton av kola i den, tror jag, men mest är det te med mjölk i för min näsa.  
Milky Bar har samma nackdel som alla Lush-tvålar. Den tar slut skrämmande fort. Den löddrar inte heller speciellt mycket utan känns lite vagt oljig, som alla deras tvålar gör. Jag älskar den. Den här och Demon in the Dark är mina favoriter. Vad tycker du? Är det en av dina favoriter med?

Milky Bar är en sojamjölkstvål. perfekt för alla veganer.

Kommentarer

Postat av: Monica Hansen
Publicerad 2008-07-13 10:27:48

Jag har två problem med lush... att det luktar så starkt i butiken att jag inte klarar av att gå in längre än några sekunder innan jag får knallhuvudvärk... och så tycker jag inte om att det ligger framme utan förpackningar så alla händer som varit där och kännt på tvålarna redan lämnat en flora av okända bakterier som frodas... urk!

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-07-13 10:41:07

Den här har jag inte provat, nu blev jag sugen:)

Jag tycker att det är stor skillnad på hur snabbt lushtvålarna går åt, t.ex. sandstone var ganska dryg. Samma med schampookakorna, godiva går åt snabbt medan ultimate shine räcker och räcker.

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-07-13 11:03:16

Åh, har aldrig testat nått från Lush, men detta låter ju underbart, kanske min allergi tål, vem vet & du GRATTIS & massor med kramar från mig ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-13 11:48:28

Monica! I Stockholm ligger inte grejerna utan förpackningar utan är inslagna i papper. Flrutom "moderkakan" till tvål då, som man kan få en viss mängd uppskuren av.

Doften håller jag med om. Den är förskräcklig. Samma med Body Shop.



Badis! Den här skulle du gilla! Men visst går de åt väldigt olika. Jag uppfattar den här som rätt dryg, precis som Figs&Leaves och Demon in the Dark, medan Karma är extremt odryg och Honey, I washed the kids går åt i rasande fart den med.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-13 11:49:25

ItM! TACK! Och vad gäller tvålen, man kan ju be att få en provbit. De skär en liten flisa som man kan testa hemma Kostar inget där jag handlar i alla fall.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela