Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Karma

Publicerad 2008-07-12 12:25:37 i Hud och hand,

Nu lämnar vi naglarnas värld en liten stund och ägnar oss åt händerna istället. Eller kroppen. En liten tvål kommer här!Karma är en klassiker från Lush. Doften finns i massor av olika varianter, parfym, tvål, kräm och kroppspuder. Jag har tvålen. Det är en orange tvål med stark doft av patchouli. En riktigt flummig doft. Apelsin och lavendel finns också med, men patchoulin dominerar. Den fyller hela lägenheten med sin doft. Det är en rökelseartad doft. Passade mig bra när jag höll på med astrologi och tarot. ;-)

Karma är extremt kladdig. Orange färg rinner längs med tvålkoppen och i handfatet.  Det är en enormt stark doft även på huden. Den fyller hela badrummet med doft.  Hela lägenheten faktiskt. Kläder man burit efter att ha tvättat sig med tvålen luktar också Karma tills man tvättar dem. Doften är verkligen enormt stark.
Nackdelen med tvålen, (om man gillar doften alltså, annars blir den en stor nackdel) är att den är vansinnigt odryg. Håller man handen med tvålen i vattnet så känner man hur den smälter bort mellan fingrarna i rasande takt. Jag som är en tvål i badkaret-typ kan göra slut på en bit Karma för hundra spänn på två, tre bad. Det är inte bra... Jag vill gärna ha lite mer valuta för pengarna.
image4151

Kommentarer

Postat av: Jean
Publicerad 2008-07-12 16:48:40

Mmmm. LOVE Karma!!!

Men jag håller med, tvålen försvinner snabbare än du hinner säga "bad".



Fast jag tycker då att alla deras försvinnande goda tvålar, tar slut i ett nafs, trots att jag undviker att ha dem inne i duschen när vattnet är på...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-12 17:37:57

Jean! Ja, det kanske de gör, men faktiskt är Karma extrem. JAg badar med både Demon in the Dark och Milky Bar, ja, Figs&Leaves också, och de håller i alla fall tio-tolv gånger. Karma försvinner verkligen på tre...

Postat av: Emelie
Publicerad 2008-07-12 21:32:10

Karmadoften är en av de få dofterna från Lush som jag verkligen inte gillar. Det är nog en älska- eller hata doft.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-13 09:28:08

Emelie! Nej, jag gillar den inte heller. JO, en minut, inte i dagar i sträck... Den sprider sig för mycket i lägenheten och överallt. Det är som att bo i en new age-affär

Postat av: AnnicaB
Publicerad 2008-07-15 10:59:05

Karma = migrän. Nä, jag gillar normalt tunga dofter, men den här är bara för jäkla påträngande. Luktar gamaldags horhus.... eller så jag tror att det doftade där :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-15 16:58:02

Annica! Jag är böjd att hålla med dig! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela