Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Dove Protective Hand Balm

Publicerad 2008-07-04 08:33:17 i Hud och hand,

image4276
Jag har just nu den här handkrämen rätt mycket. Dove Protective Hand Blam. Jag älskar en annan handkräm av Dove, men den här är ganska genomsnittlig. Den är bättre än den röda tuben med Pro-Age handkärmen från Dove och den är samma klass som många andra handkrämer, men den är inte så bra som den marinblå tuben från Dove eller som Vaseline Intensive Care.

Den doftar gott, tycker jag som gillar doften av Dove. Dessvärre är öppningen i korken för stor så man får massor av handkräm när man ska ta en klick. Dessutom är den lätt och rinning så man får smörja in hela armarna varje gång för att få den jämnt utbredd på huden. Okej, jag överdriver lite, men det kommer för mycket kräm rätt ofta. Det tar dock inte så lång tid innan den går in, trots den "överdos" som  ofta blir följden av ett tryck på tuben. Konsistensen är alltså lätt och rinnig men huden blir i alla fall återfuktad och den efterlämnar ingen klistrig yta.

En helt okej handkräm, alltså, men inget extremt på något sätt. CCS Oliva, Doves mörkblå och VIC är fortfarande bättre än den här. Men den doftar gott och funkar tillräckligt bra för att få 3/5!

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela