Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Burt's Bee Lip Shimmer

Publicerad 2008-07-11 19:32:24 i Läppar,

Alla hjul med nagellack och OT-inlägg har fått mig att glömma vad jag lovade. Jag skulle ju ge er lite röda läppar denna veckan. Här är en recension på Burt's Bee Lip Shimmer från i våras. Som vanligt har jag inte klickat på publiceraknappen... Håll till godo, trots förseningen!

Ett lyckat byte med Emmi gjorde att jag fick detta Lip Shimmer från Burt's Bee. Färgen heter Merlot och är en kall, vinröd, halvtransparent nyans med läcker glossighet. Formulan är geleaktig och väldigt kletig. Påminner om Jell-O i stiftet och blir oljigt på läpparna. Det är lätt att totalt överdosera det och när man gör det vill det rinna ut över läpparnas konturlinje. Om man håller igen lite så är det ett förvånandsvärt bra gloss. Det är, som sagt, fuktigt glansigt, och dessutom har det en massa pepparmintsolja som ger en isig reaktion på läpparna och får läpparna att kännas lite svullna. Jag ser ingen plumper-effekt dock, men det gör jag aldrig. Jag brukar ogilla den stickiga känslan av olika plumpers, men jag gillar pepparmints-känslan. Ni vet, den känslan som är både brännande och kylande på samma gång. Det är dock som att knapra på en mentoltablett om man får in det i munnen.

Glosset innehåller en hel hög med mjukgörande oljor och det doftar gott och fräscht av olika kryddor utan att falla över i att lukta grillmarinad eller salladsdressing. Läpparna blir mjuka och lena och jag måste säga att det dessutom är hållbart. Jag har käkat mackor coh druckit te utan att bli av med så värst mycket färg. För att vara ett gloss är det enastående! Jag gillar det här och ger den fyra jublande cheerleaders av fem!

Kommentarer

Postat av: Anonym
Publicerad 2008-07-11 19:53:34

Hej!



Jag håller på med mitt specialarbete (Handla skönhetsprodukter via internet- en utdöende trend?) i skolan, och hoppas att du skulle vilja hjälpa mig med att besvara 3 snabba frågor.



1. Varför handlar du skönhetsprodukter via internet?



2. Hur mycket ca lägger du i månaden på att handla skönhetsprodukter på internet?



3. Hur mycket ca lägger du i månaden på att handla skönhetsprodukter i butik?



Får jag nämna din blogg i mitt arbete?

Specialarbetet är snart färdigt för inlämning, vill du läsa mitt arbete när jag är klar med det?

Hälsningar

Rebekah

[email protected]

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-07-11 21:41:03

Ser fint ut! Har aldrig testat några av dessa produkter, men det kanske är dags nu... fast så säger jag om många märken iofs:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-12 08:50:28

Rebekah! Jag kan svara på dina frågor här.

1. För att det är bekvämt och ofta billigare än i butik.

2. I genomsnitt kanske runt 500 kronor.

3. Inte mycket. Under 100 kronor i alla fall, ofta inget alls.



Emma! Ja, det är ett trevligt litet gloss så jag är glad över bytet!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela