Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sultry Green Peacock

Publicerad 2008-02-09 09:10:36 i Eotd i grönt, Sminkans EotD,

Lördagsmorgon med uppbrutet molntäcke över Stockholm. Dagsljus alltså, min kära vänner! Inte illa!

Grunden för den här make-upen är Artifact, en vinröd paint pot från MAC. Därefter har jag lagt Sultry green, en skugga från MAD Minerals, på hela ögonlócket. I globlinjen upp över brynbenet har jag lagt en annan skugga från MAD, den lilabruna Chocolate Grapes. Som highlighter använde jag 7200, en lustigt skiftande nyans med både röda, lila och gyllene dagrar. Även den är från MAD Minerals.
Avslutningsvis drog jag en linje med Isadoras kajal Purple under ögat. Som eyeliner använde jag MAD Minerals gel-liner Peacock och den fick även vika in i inre ögonvrån. Mascara, Hypnose från Lancome, på både övre och nedre fransarna.Ögonbrynsskugga från HM.

Och gröna kontaktlinser!

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-02-09 09:51:28

Jaa! Så snyggt! Vilket fint ljus. Jag har ingen av de färgerna faktiskt men är nyfiken på allihopa. Otroligt fin färgkombination och så snyggt du blendat in färgerna!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-02-09 11:15:35

Jättefint! Lila smink till gröna ögon passar väldigt bra. Förstår inte hur du kan se så pigg ut så tidigt en lördagmorgon, men jag är glad för din skull:)

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-02-09 11:34:27

jättevackert! det här är blå-grönt-brunt när det är som snyggast!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-02-09 12:23:06

Rocketqueen! Tack! Glad att du gillar det! Jag är själv nöjd!

Emma! Haha! Jag är inte pigg. Jag är trött efter att ha varit ute igår med gamla jobbarkompisar och sen träffat Christian efter det. Men jag håller med om att jag ser klarögd och vaken ut på bild!

Glamqueen! Tack! Vad snällt sagt!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-02-09 12:52:28

Jättefint. Det som ofta slår mig med dina makeuper är att trots att du använder starka färger så ser de så mjuka och fina ut. Det gillar jag:)

Postat av: MLY
Publicerad 2008-02-09 14:14:09

Snyggt, som alltid :)
Imorgon lägger jag upp bilder på dagens sminkning, som jag blev inspirerad av tack vare alla dina färglada sminkningar.
Dagens går i Rosalila Coralee, Daydreamer och Quiet Storm, blev en riktigt härlig kombo.
Ikväll ska jag ut och svänga mina lurviga, och jag ska minsann vara snyggast på dansgolvet ;)
Ha en fin helg, Sminkan!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-02-09 14:26:29

Sminkjante! Vilken raring du är!

MLY! Vad spännande! Då kollar jag imorgon! Du är alltid så snygg när du visar dina make-uper. Blir nog inga prolem för dig at vara snyggast på dansgolvet. Hoppas du har det riktigt, riktigt roligt ikväll!

Postat av: MLY
Publicerad 2008-02-09 14:57:31

Jag hann lägga upp bilderna nu, det blev avresa lite senare än planerat. tyvärr är kvaliteen lite kass, och jag var inte riktigt färdig med sminket då bilderna togs, det ser bättre ut nu när jag är färdig med suddning och så.

Tack, du är alltid så rar :) För att inte tala om hur snygg du är i dina sminkningar!

Önskar dig detsamma!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela