Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI DS Desire

Publicerad 2008-02-28 09:33:06 i Naglar - holografiska lack,

Ett annat gammalt inlägg, här om nagellack. Det blev två DS-lack på en dag när jag precis hade brutit min lillfingersnagel. Den har förresten växt ut nu. Då ville jag inte lägga ut två inlägg med samma typ av lack direkt efter varandra, men nu kan det väl vara en bra uppdatering, trots att ni nyligen även fick ChG hololacket IDK på samma sätt. Det här är ett av mina favoritlack ur DS-serien. Jag gillar verkligen bronstonen i det trots att brons inte riktigt är grejen mot min rosa hy.  
image3577
Ja, en ny omgång lack. Jag lackade ju naglarna med OPI DS Chiffon, slängde dit en strassten och hoppades på det bästa. Strasstenen lossnade omedelbart och efterlämnade en krater i nagellackets åtskilliga lager och när jag försökte ta bort lacket på enbart tummen med min fantastiska remover var den övereffektiv och lämnade fler naglar bara. Det fanns ingen annan väg än att torka bort DS Chiffon. Inte vill man ju lacka två gånger på en dag med samma lack. Alltså byte till OPI DS Desire. Och hur mycket snyggare är inte den!  En bronsig ton med silvrig lyster, vilket bara det är wow-igt! Dessutom med en mycket mer distinkt holo-effekt och regnbåge! Det här gillar jag!
Två lager, inte tre som av det rosa Chiffon, och redan ett lager hade räckt för en jämn yta med fin färg. Två lager blir identiskt med färgen på lacket i flaskan.
Jag är så nöjd med detta lacket!

Utan blixt i lampsken, precis som bilden högst upp.
Med blixt framträder regnbågsskimret mer och lacket blir mer prismatiskt.

Observera att de små bilderna är klickbara.
Griselle, OPI-grisen som jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska göra med, ville också vara med på bild med ett så tjusigt lack från hennes favoritmärke.

Och tvådagsljusbilder:

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-02-28 09:39:41

Åh, Griselle! Wow för bilden med blixt, vilken färgkombination!

Är du bättre? Nu vill jag att du ska vara det! :-*

Postat av: Sandra
Publicerad 2008-02-28 09:57:58

Hoppas du får en bra dag! =)

Postat av: EyeOnBeauty
Publicerad 2008-02-28 10:02:09

Wow, jättesnyggt:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-02-28 10:08:59

RQ! Nej, inte bättre... Jag gillar verkligen lacket. Trodde inte det skulle vara så fint på som det faktiskt är. En vinnare!

Kristina! Ja, inte så tokigt va!

Postat av: Nasse
Publicerad 2008-02-28 10:27:21

En sån söt diva Grizelle är:) Först tänkte jag att jag inte är så förtjust i just det här lacket men med blixt vaknar det till liv och blir vackert.

Postat av: Emelie
Publicerad 2008-02-28 10:31:20

Haha heter den Griselle? DS är fina men är de verkligen värda den extra peng de kostar? Jag är väldigt nöjd med mina OMG-lack än så länge och de är ju lite billigare.

Krya på dig!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-02-28 10:41:46

Vad härligt att du är så nöjd! Schyst att bara två lager räckte gott och väl. Nu blev jag sugen på en bronsögonskugga med silverskimmer... Jag kanske kan göra en liten häxblandning här hemma.

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-02-28 11:24:22

Du, vilket snyggt lack! Verkligen dundersnyggt! Skulle passa bra ihop med Fyrinnae's skugga Platinum, nästan samma nyans! Najs!

Postat av: Ika
Publicerad 2008-02-28 13:58:21

Vad kul att du postade ett inlägg om DS Desire! :) Den finns nämligen på min önskelista, så det var kul att se hur den ser ut sådär helt på riktigt.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-02-28 15:37:54

Hehe, kul för Griselle att få vara med på bild:) hon är väl nöjd när du använder OPI förstås ... Väldigt fint lack, det här ser dessutom lite mer holografiskt ut än vad DS lacken normalt gör. ofta tycker jag att de mest är väldigt glittriga...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-02-28 17:24:49

Nasse! Ja, Griselle är verkligen en sötnos. ;-)
Lacket är så otroligt mycket finare än man tror. Helt klart en av favoriterna i DS-serien!

Emelie! Jag gillar några av DS-lacken enormt. Främst detta, Design och Amethyst. De är väl värda det jag betalat för dem. De håller dessutom kalasbra. Jag vet inte om det går att jämföra OMG med DS, snarare Kaleidoscope-kollektionen från ChG. Mer glitter, ja, definitivt, men också mer regnbåge!

RQ! Ja, lite underligt att jag gillar detta lacket. Men så är det! Håller med en kall bronsig med silvrerlyster! Wow! Vilken ögonskugga det vore!

Veronica! Ja, Platinum är nog det jag tänker på också. Och det är verkligen läckert!

Ika! Som att jag vore tankeläsare! :-)

Emma! Griselle behöver komma ut och lufta sig lite ibland. Hon känner sig inte så uppskattad av mig i alla lägen. Och så har hon svårt att förstå hur så många andra nagellacksmärken plötsligt kommit på tapeten.
DS-lacken är himla ojämna. Royal var ju larvigt dålig medan t.ex detta, Design och Amethyst är underbara! Jag gillar i och för sig Design-lacken överlag. Jag gillar bling!

Postat av: Ifrith
Publicerad 2008-02-28 20:34:19

Ser ut som ett grymt fränt lack!

Tack vare eller kanske på grund av dig ;p damp ett paket från head2toe ner hos mig nyligen. Labu heels är ju bara sååå a MUST HAVE, ifall man är jag iallafall =). Tack för tipset!

Jag håller på att försöka få ihop ett roligt paket lack till mamma, så 3 av lacken var rosa vilket alltså inte tillhör min egan favvofärg, hon har fått för sig att hon måste vara diskret :( pga av atros och lite "krokiga" fingrar. Hur som helst, det är så himla svårt! Will you meri-ache-me (provade) går ju bort, gillade inte alls denna uberkalla rosaguldiga färg och tror inte den klär henne heller (nån som vill byta? :p). Meh, svårt att hålla sig kort, tänkte iallafall fråga ifall du har nåt bra tips på rosa el. "diskreta" men coola lack >.

Postat av: Ifrith
Publicerad 2008-02-28 20:37:30

Sista halvan av mitt inlägg försvann, vilken egentligen var den viktigaste delen!

Tack för en UNDERBAR blogg! Full av inspiration och värme! Tusen tack! :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-02-29 09:37:00

Ifrith! Vad kul att du stannade kvar här och tack för berömmet! Jätteroligt om du blir inspirerad, och Lubu Heels är ju definitivt ett av de snyggaste lacken i världshistorien!
Coola, men diskreta, rosa lack är nog inte min specialitet heller. Jag uppfattar ju DS Chiffon, som finns på notd i kategorin Naglar, som diskret även om det är både holo och bling. Det märks inte så ofantligt mycket då lacket i sig har en mjuk rosa ton. Hela Designer serien hos OPI är full av ganska vackra, men mjuka, toner i rosa, beige, nougat och silver. Även rosalila, ljusa silverblå etc finns. Men alla är förstås prismatiska.
Det är ändå de lacken som är mina "diskreta" val. Har du kollat på www.nailgal.com? Där kan man på startsidan hitta en meny med färgval och se massor av bilder på notd med alla möjliga lack.

Krokiga fingrar är inte roligt. Jag har reumatiska problem som tack och lov ännu inte inneburit att fingrarna blivit förvridna. Jag kan förstå att man inte vill dra uppmärksamhet till händerna i så fall, men jag kan också säga att andra nog inte skulle reagera och tycka det vore fel med en nagellacksfärg som syns. Självklart är det dock ett val man gör själv. Man ska gilla det man har på naglarna!

Postat av: Ifrith
Publicerad 2008-02-29 19:35:34

Well alla har vi ju våra "issues", saker vi ej är nöjda med etc. Synd. Mammas krokiga fingrar är iallafall världens finaste oavsett vad hon själv tycker! Har själv artros i ett finger, lite krokigt och dant men who cares :p so länge man inte har ont så. Hoppas inte du har värk!

Tack för alla tips! Kikade in på kicks idag för att se några live, fick faktiskt lite ideer. Men suck, du/ni vet väl att man helt enkelt inte kan gå ut från kicks tomhänt? no no ._. en 500ing mindre rik (el.fattig) men med nya Clarins produkter, whoho! Åter igen tack för en superblogg! Ha en underbar helg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-01 09:25:20

Ifrith! Hoppas du hittar något roligt till din mamma! Kom på att Sara har en massa snygga lack hon visar i sin blogg, NOTD, som du hittar i vänsterlisten på Pret-ty. Hon har lockat mig till alltför många nagellacksköp och hon är ett riktigt proffs på naglar och nagellack. Även Sanna på MakeUpMyLack-bloggen är duktig på nagellack och har många läckra färger. Henne hittar du i min högerlist eller på Pret-tys lista. Och All Lacquered Up är en underbar nagellacksblogg som jag har en länk till i min högerspalt. Kanske kan vara till hjälp?

Mina fingrar värker ibland, men än så länge är det inga stora bekymmer. Jag tapapr en del saker ibland och någon natt ligger man vaken när det är väderomslag på gång. Och så klarar jag fuktig kyla dåligt. Men annars är det okej. Oftast. :-)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela